Актуално Какво ще се случи...

Каква е цената на мечтите в трурския сериал „Двете лица на Истанбул”

Добави коментар

Звездата Неслихан Атагюл плаща висока цена за мечтите си като своята героиня Нериман в хитовата поредица от 24 юни в 22.03 ч. по Diema Family

Звездата Неслихан Атагюл плаща висока цена за мечтите си като своята героиня Нериман  в хитовата поредица от 24 юни в 22.03 ч. по Diema Family

„Внимавай какво си пожелаваш, защото може да ти се сбъдне”. Достоверността на тази стара поговорка ще докаже и главната героиня в премиерния сериал „Двете лица на Истанбул”, който стартира на 24 юни, сряда, в 22.30 ч. по Diema Family.

Историята на хитовата поредица, приковала милиони зрители пред телевизионния екран в Турция, разказва за младата Нериман, готова на всичко, за да излезе от бедния и консервативен квартал на Истанбул, в който е отраснала. Мечтата ѝ за охолен живот е на път да се сбъдне, когато среща богатия Маджит. Много скоро обаче Нериман разбира, че за да осъществи бляновете си, ще трябва да плати висока цена.

Неслихан Атагюл

В ролята на Нериман влиза звездата от „Листопад Неслихан Атагюл, която с невероятното си изпълнение печели сърцата на зрителите и критиката. Може би причината Неслихан да се въплъти толкова добре в образа на главната героиня в „Двете лица на Истанбул” е фактът, че животът им много си прилича.

Неслихан Атагюл

Неслихан от малка има една мечта, която преследва неотклонно – да стане истинска филмова звезда. Взема това решение едва на осем години, докато гледа един от нашумелите турски филми. Успява да убеди баща си, който по етнически произход принадлежи към известните с консервативността си черкези, да подкрепи нейното решение. На 13 години Неслихан връчва на майка си, която е от Беларус, номера на кастингова агенция, намерена от самата нея чрез справки по телефона, с молба да я регистрира там. Следва поредица от нейни участия в реклами и скоро тя попада в полезрението на някои от известните режисьори. 

Неслихан Атагюл

Първата ѝ роля в игралния филм „Първа любов” ѝ носи наградата за млада надежда на филмовия фестивал „Златният пашкул”. Пет години по-късно тя получава отново същото отличие за ролята си в друг игрален филм – „Чистилище”, с който получава още три приза, включително от престижните международни филмови фестивали в Москва и Токио. Междувременно и телевизионната кариера на Неслихан Атагюл също върви нагоре. Ако за участието си в „Листопад” получава едва 1000 лири на епизод, то договорът ѝ за новия сериал, който ще снима тази есен, е за 20 000 турски личи на епизод.

Неслихан Атагюл

Въпреки че в момента Неслихан Атагюл е на върха на кариерата си в турското кино и телевизия, самата тя заяви, че не е сигурна дали иска да продължи актьорската си кариера. Актрисата признава, че е открила тежестта и негативните страни на бляскавия свят на славата. Наскоро стана известно, че Неслихан е прекъснала следването си по актьорско майсторство в университета Йедитепе и се колебае дали да не се посвети на социологията.

Дали Неслихан Атагюл ще прекъсне своята кино кариера, ще разберем скоро. Дотогава обаче зрителите ще имат възможността да се насладят на актьорската ѝ игра като Нериман в премиерния сериал „Двете лица на Истанбул” от 24 юни, всеки делничен ден в 22.30 ч. само в ефира на Diema Family.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Двете лица на Истанбул

Двете лица на Истанбул | Fatih Harbiye