Актуално В програмата

Как актьорът-ресторантьор Август Попов ще накара шеф Манчев да спусне завесите на кошмарно му заведение

Добави коментар

Не пропускайте комедийно-драматичния спектакъл „Кулинарни безсъници“ в новия епизод на „Кошмари в кухнята“ в четвъртък от 21.00 ч. по Нова

Този четвъртък (31 март) шеф Манчев влиза в заведението на Август Попов, едно от емблематичните лица на култовото студентско предаване на прехода „Ку-Ку“, за да попадне в истинска ресторантьорска лудница. След като „Ку-Ку“ се разпада Август, който е дипломиран актьор в класа на проф. Стефан Данаилов, се отдава на голямата си любов - театъра и на голямата си страст – готвенето.

Два дни в месеца играе в театъра, а останалите 29 дни - на скарата в заведението си. Кулинарното хоби на Попов му осигурява прехраната, но не е достатъчно, за да превърне самодейния кулинарен театър в работещ бизнес.

„Несаница-сръбска скара“ (в превод от сръбски – „Безсъние“) е замръзнало в 90-те години заведение, тип студентска кръчма, стопанисвано от професионалния актьор Август Попов. В ролята на главен готвач на скара отново ще видим Попов, който ще докара сериозно безсъние на Манчев и ще го накара да се замисли дали всъщност не е попаднал в „Ку-Ку”. В камерния спектакъл участват още готвачката Божура, работила студена кухня на кораба „Радецки“, и мултидисциплинарния сервитьор-барман и помощник-управител Светльо. Главният герой тук е месото, което влиза във всякакви роли, но най-вече на скара. Атмосферата е забавна, интериорът драматично занемарен, а кухнята - кошмарна.

Кошмарният декор се допълва от счупени прозорци, остарели уреди, висящи кабели и меню тип „тука има – тука няма”, а повечето клиенти посещават заведението по навик или по приятелска линия. Предлаганата сръбска скара е толкова сръбска, колкото шопската салата е такава с моцарела, ще установи шеф Манчев и ще извика на помощ държавния шампион на Сърбия по скара и собственик на ресторант “Даци”.

Чие телефонно обаждане ще разколебае шеф Манчев дали да продължи мисията си в „скарата“ на Август? Ще успее ли операция „Пълна промяна“ и защо на финала Влади Въргала с прискърбие ще установи, че хубавата кръчма се е развалила – вижте в новия епизод  на „Кошмари в кухнята” този четвъртък от 21.00 ч. по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Август Попов , Кошмари в кухнята

Шеф Манчев на ръба на нервна криза в последния за сезона епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев попада в арт ресторант с комично меню в „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев изправен пред собственик със самочувствие и готвачи без право на мнение в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Емоциите взимат връх в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев с двойно по-тежка мисия - спасяването на един ресторант и на едно семейство в новия епизод на „Кошмари в кухнята“