Актуално В програмата

Качествени кино заглавия, любими лица, смях и много изненади в празничната програма на bTV

Добави коментар

Коледното настроение вече владее ефира на bTV, но акцентите в празничната програма предстоят.

Коледното настроение вече владее ефира на bTV, но акцентите в празничната програма предстоят. Много смях, празнични изненади, качествени кино заглавия и вълнуващи музикални изпълнения, очакват зрителите в предстоящите почивни дни.

 

Специално

 

В дните между 23 декември и 1 януари bTV ще предложи на зрителите множество коледни филми, сред които „Да преживееш Коледа“, „Ваканцията“, „Коледното украшение“, „12 кучета до Коледа“, „Женени до Коледа“, „Коледата на Пепеляшка“, „Коледа в страната на чудесата” и други.

 

Добави описание

 

Част от богатата филмова програма на bTV е специалната селекция от заглавия в „Празничен мегахит“, която всеки делничен ден от 20:00 ч. ще представят най-успешните филми за всички времена, създадени през последните години. Впечатляващата панорама на седмото изкуство включва „Снежанка и ловецът” с Шарлиз Терон и Крис Хемсуърт, „Ловецът: Ледена война“ с Емили Блънт, Шарлиз Терон и Крис Хемсуърт, „На един черпак разстояние“ с Хелън Мирън, „Warcraft: Началото“ с Пола Патън и Травис Фимел, „Старата гвардия“ с Бил Патерсън, Марк Танди, „Шпиони“ с Джейсън Стейтъм, Джуд Лоу, Мелиса Маккарти, „Несломим“ с режисьор Анджелина Джоли, сценарий – братя Коен и други.

 

Музикалните забавления също ще бъдат част от програмата на bTV. На 25 декември от 12:30 ч. е концертът на Веселин Маринов, а на 26 декември от 12:30 е тв премиерата на концерта „Както преди“ на Любо Киров, състоял се през 2019 в зала 1 на НДК. Зрителите на bTV ще изпратят 2019г. с най-доброто от всички издания на музикално шоу №1 в света – “The Voice”. В първите часове на 2020 г. е концертът от турнето Coca-Cola Happy Energy Tour, а на обяд bTV ще излъчи големия концерт на Деси Добрева от зимата на 2019г.

 

Добави описание

 

Двучасово шоу с много смях и много българска музика започва в 20:00 ч. на 31 декември. Специално издание на „Комиците и приятели“ е сред гвоздеите в новогодишната програма. Основната линия в спектакъла е да открои непреходните образи и да погледне към обществените явления на 2019г. през призмата на смеха.

 

Музикалното настроение ще поддържат Михаела Филева, Графа и Белослава, Поли Генова, Любо Киров, Миро, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Нина Николина и Русенската Филхармония с дир. Георги Милтиядов, ансамбъл „Българе“, ансамбъл „Чинари“ и други любими лица на телевизионната аудитория.


Предаванията


Главният редактор на bTV Новините Гена Трайкова и директорът „Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV Media Group Венелин Петков ще представят „Новините на годината“. Специалното издание започва в 17:30 ч. на 28 декември и представя обзор на най-важното от 2019 г.

Традиционната Седмица на духа в „Тази сутрин“ ще покаже анонимните герои, които през 2019 промениха живота на хората около тях. В дните около Коледа зрителите на bTV ще си припомнят добротата и безкористните дела  на учителката Нина Серкова, доктор Мирослав Йорданов от Горна Оряховица, майсторът от Боянската църква Иван Близнаков, спасителят от нощния влак Петър Бонев и кметът – спасител от пожара в Бухово Тодор Димитров.

 

Добави описание

В празничните дни „Преди обед“ са подготвили специално за зрителите на bTV срещи с популярни фамилии. Гости на Деси и Сашо в семейна седмица са братя Аргирови, Асен и Сибина Григорови, Жени и Иван Лечеви, Силвия и Теди Кацарови, Елина и Игор Марковски!


Емблематичната поредица „Сготвено с любов“ ще се завърне с поредните празнични изкушения. Своите домове и кухни от Бъдни вечер до Нова Година ще отворят певицата Николина Чакъдъкова и нейната дъщеря, Лео Бианки и баща му, звездата на балета Никола Хаджитанев и 6-годишният му наследник, младите родители - певицата Мария Драгнева и рапърът бат Венци; влогърите Ивайло и Християна от айде.бг и други.


В празничните дни зрителите ще се срещнат още с Влади Ампов - Графа и неговата съпруга Мария, Радина Червенова и Константин Каменаров, музикално - артистичното семейство на Стенли, Локо и тяхната наследница Никол, и за първи път в телевизионен ефир цялото семейство на певеца Орлин Павлов – неговата половинка Диана Великова и дъщеря им Елизабет. В навечерието на Нова година зрителите ще научат каква е историята на емблематичната песен на Богдана Карадочева и Васил Найденов „Нова година!“


На 24 декември от 12:30 часа в празничното издание на „Ловци на храна“ Chef Андре Токев ще даде интересни предложения за една много вкусна Коледа. Той ще гостува в Централен Балкан, за да открие вкусни рецепти и запазени традиции. Събин, верен на точния си нюх, ще опита  вкусна сланинка и греяна ракийка от балканджиите, а любезни домакини от Априлци ще му приготвят специална питка. Андре ще посети единствения в България открит музей на занаяти – Етъра. Журито на MasterChef пази скъпи детски спомени от това място, а сега ще се срещне с наследствени занаятчии, защото „Народ, който не поддържа традициите си, е обречен на забвение.“ Там кулинарят ще се научи как се изковава нож в огъня, тайни от майстор шекерджия, ще опита традиционна халва и габровски шоколад. Във вкусната Коледа на „Ловци на храна“ Chef Андре Токев ще посрещне скъпи приятели, за да споделят рецепти от България и целия свят. И както Коледата повелява, задължителен елемент от празненството ще бъдат коледари, колачета, греяно вино и много настроение.

 

Добави описание


Коледният брой на „Папараци“ ще бъде истински специален. Не един, а двама специални гости, ще гостуват на 22 декември в телевизионния таблоид. Първият от тях е Анелия, която буквално ще разкрие душата си пред Венета Райкова. Една от най-актуалните певици сяда на горещия стол срещу водещата, за да признае свое дълго премълчавани тайни и любопитни подробности от личния си живот. Звездата се връща в спомените си за любимите детски години и семейни Коледи.
„През 2019 година, аз за първи път успях да постигна истински баланс в живота, ума и душата си. Открих своята лична формула на щастие и всеки ден благодаря на съдбата за хармонията, в която живее.“


Специалният коледен брой на „Папараци“ не би бил същия и без срещата на Елизабет Методиева с Глория. След години на медийно мълчание, певицата дава знаково интервю за кариерата и личния си свят. Звездата прави своеобразна равносметка за мъжете и любовта в живота си, за хората с които се е разделила завинаги през 2019 и хвърля истинска бомба в ефир, с мистериозния диамантен пръстен на ръката.


Празничното издание на „Мармалад“ ще прелива от усмивки, музика и чар. Между двата големи празника гостите в „Мармалад“ са двойна доза – две от най-любимите женски лица на ефира се изправят в забавна битка срещу двама от най-популярните рапъри у нас. Славена Вътова и Десислава Стоянова сформират женски дрийм тийм, за да сразят с чар и високи токчета самите Pavell & Venci Venc’. В празничното издание на 28 декември зрителите ще станат свидетели и на най-новата „лудост“ на шоуто – водещите изпращат предизвикателни съобщения от телефоните на гостите до нищо неподозиращи приятели на звездите, а отговорите носят смях, шок и много емоции. В последната събота на 2019-а шоуто празнува и символичен рожден ден – в шестия сезон на предаването водещите Радост Драганова и Иво Аръков завъртат епизод номер 200!


С празнично издание ток шоуто „Търси се“ на 29-и декември ще отбележи посрещането на най-светлия празник Коледа. Водещите Меги и Нели са подготвили срещи с любимите на зрителите гости през последната годината. Сред тях са Силвена Роу, Александра Кръстева, Енчо Кeрязов, Яна Маринова, Ирмена Чичикова, Ирина Тенчева и др. Празничното издание на „Търси се“ е разделено на отделни рубрика, които събират емоциите, които гостите са изпитали в студиото на предаването: смях, сълзи, откровения, среща с голямата любов, с децата и най-интересните предизвикателства!

 

Добави описание

На 28 декември от 11.00 часа Поли Гергушева ще посрещне в студиото на Cool…T семейството на „Мис България 2010” Ромина Андонова-Тасевска и футболиста Дарко Тасевски с трите им деца. В първото им интервю заедно двойката ще разкаже за живота си в Израел и Тайланд, и защо все пак решиха да се завърнат в България, където да отгледат децата си. За първи път телевизионна камера ще влезе в детската актьорска школа на чаровната и талантлива Албена Михова. На какво учи децата една от най-забавните ни актриси и кой е най-смешният спомен от нейните студентски години ще сподели тя пред зрителите на bTV.


В празничното предколедно издание на „120 минути“ зрителите ще се срещнат с лекарят на 2019г., отличен от Българския лекарски съюз - д-р Иван Костов и писателят Алек Попов, с когото Светослав Иванов ще говори за „Митология на прехода”. На 29 декември темата в рубриката „Роуминг“  ще бъде за това как арабските шейхове превръщат пустинята в ОАЕ във воден рай, световноизвестният физик Питър Литълууд ще разкрие каква е формулата на щастието, а писателката Леа Коен  ще разкрие какво се крие зад новия ѝ роман „Жените от кино „Роял”. В главната роля на 29 декември зрителите ще видят легендата на българската естрада – Васил Найденов.


Празничните предколедни издания на „Тази събота и неделя” на 21-ви и 22-ри декември екипът на предаването е посветил на семейството, стоплящите сърцето истории и времето за забавления. Ще ви срещнем със сръбската „Сляпата Вайша” – единствената жена в света,  която стъпва по небето, защото вижда всичко наобратно.  Ще видим двама от най-уважаваните лекари в непозната светлина. Професор Коста Костов ще разкаже за шанса да срещнеш любовта отново, а доц. Марин Генчев ще гостува заедно със съпругата си и седемте си деца.  Смях до сълзи гарантира забавния обзор на годината на писателя Георги Блажев. В студиото ще гостува виртуозният диригент Веско Ешкенази, а зрителите ще се върнат в култовите 90-те с  музика на „Тибетски сърца”, Мариус Куркински и Ирина Флорин с автора ѝ Петър Дундаков. В предколедната неделя събираме заедно и най-обичаните водещи на прогнозата за времето  - Стаси Цалова, Натали Трифонова и Боби Лазаров. В поредицата „Менделсон” любовната си история ще разкаже актьорското семейство Албена Павлова и Емил Марков.

В „Тази събота и неделя“, в навечерието на новата година, зрителите ще изживеят емоциите от срещите си с много интересни, успели и вдъхновяващи българи. Носителят на приза „банкер на годината“ – г-жа Виолина Маринова; първата българка, покорила Еверест - юристът и непрофесионален алпинист – Петя Колчева; родопският славей Златина Узунова; дизайнерката на звездите Невена и иконата на българската естрада – Богдана Карадочева.


 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър