В програмата

Журито на „България търси талант“ прави последен кастинг преди полуфиналите

0/5

Журито на „България търси талант“ прави последен кастинг преди полуфиналите

В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена на „България търси талант“ ще се качат последните дарования, претенденти за полуфинала на шоуто и наградата от 50 000 лева. Акробати, музиканти, нестандартни заложби, кукли и ангели ще представят възможностите си пред Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син. Сашо Кадиев и Дани Петканов ще сложат точка на кастингите с екстравагантен акт, а журито ще се изправи пред трудна задача да избере най-добрите измежду най-добрите. 


Журито ще се поинтересува как се откриват специфични таланти, ще изрази възхищението си към желанието за изява и ще се гордее с артистите на сцената. А на нея ще се качат личности с трогателни истории, които доказват, че изкувството може да ти помогне и в най-тежките ситуации. Изящни октоподи, грация в действие, ефектни представяния,  опасни номера с кренвирши и кебапчета, ще забавляват и разват зрителите на bTV. 

 

Добави описание


Човек, който се гордее, че е роден в България ще покаже безапелационен професионализъм, друг ще вложи емоция в резонанса, а трети ще се осмели да признае любовта си на най-голямата сцена за таланти в страната. Семейство ще разкрие голяма тайна от Хелоуин, пазена цели 4 години, а чуждестранен артист ще прикове погледите към лекотата на съвършенството. 


Някой ще направи първи стъпки към осъществяването на мечтата си, друг ще демонстрира любов към трудностите по пътя, а трети ще търси смисъла на сътворението и претворението.  Неочаквани импровизации в модерен стил и обещания за израстване ще вдъхновят жури и публика.


Чий телефонен номер ще поиска Любен Дилов-син, на кого ще партнира Катето Евро, кога Ицо Хазарта се чувства певец и от кое изпълнение ще иска още Славена Вътова? За кого ще лобира Сашо Кадиев и колко добър в танците е Даниел Петканов? Кои 39 изпълнения ще продължат да демонстрират уникалните си възможности на полуфиналите - в неделя от 20:00 часа в „България търси талант“ по bTV.  

 

Още за България търси талант

14:15
06.07.2020
България търси талант - телевизионно шоу, с.6 (2019 г.), еп.1
14:15
13.07.2020
България търси талант - телевизионно шоу, с.6 (2019 г.), еп.2

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg