Актуално В програмата

Журито на "Bake Off: най-сладкото състезание" в "На кафе" по NOVA

Добави коментар

Днес журито на "Bake Off: най-сладкото състезание" гостува в кухнята на "На кафе" . Шеф Юлия Панджерова и шеф Юри Балталийски приготвиха изкусителния шоколадов десерт "Афогато ал кафе" (Удавен в кафе).

Днес журито на "Bake Off: най-сладкото състезание" гостува в кухнята на "На кафе" . Шеф Юлия Панджерова и шеф Юри Балталийски приготвиха изкусителния шоколадов десерт "Афогато ал кафе" (Удавен в кафе). Те споделиха пред Гала, че се учат всеки ден от участниците в състезанието и че са категорични, че в професионално отношение са открили мисията си.


Освен шоколадовото вълшебство, което сътвориха в ефир те споделиха ефектни техника приложима в домашни условия – тайната за темпериране на шоколад и как се направят сфери от шоколад.
"Шоколадът е второто ми аз, второто ми амплоа като творец", призна с усмивка шеф Юри, а шеф Юлия коментира, че "Светът на кулинарията и сладкарството е необятен, щастливци са тези, кои се потапят в него".

 

"Bake Оff: най-сладкото състезание" стартира от 15 ноември по NOVA. Може да следите какво ще се случва с 12-те участника всеки вторник и сряда от 20:00 часа.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе , Bake off: Най-сладкото състезание

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”