Архив VIP Brother

Жени Калканджиева защити любовницата на Тачо пред цяла България

4 коментара

Жени Калканджиева посрещна с целувка Зорница Линдарева

Сълзи, високо напрежение, повишен тон, студени погледи между стари приятели и прегръдки и целувки между врагове – това е коктейлът, който VIP Brother приготви за петък вечер.

Алекс СърчаджиеваНяма и седмица от влизането на съквартирантите в Къщата, а зрителите на Нова телевизия вече са свидетели на разплитането на едни от най-пазените тайни и скандали от живота на звездите в България.

Снощи VIP Brother осъществи дългоочакваната среща между Жени Калканджиева и Зорница Линдарева. Жената, която се намеси в семейството на шестата по красота в света, изглеждаше видимо притеснена преди влизането в Резиденцията. Сблъсъкът се състоя още в двора, където се намираха повечето от съквартирантите. Тачо скочи да посрещне Зорница с целувки по бузите – гледка, която смрази кръвта на присъстващите. Секунди по-късно Жени Калканджиева поздрави Линдарева, като я прегърна и също я целуна по бузите. Този драматичен момент не е сцена от филм, той се случи на живо във VIP Brother „Образцов дом“. Очи в очи застанаха любовта и изневярата. Зорница се опита да се извини на съпругата, в чийто живот се е намесила, но Жени хладно я отряза. Ситуацията е ясна и е публична, няма нужда от „мили очи“ и лицемерие.

По рано същата вечер Камелия Воче даде майчински съвет на Тачо да държи на първо място в своя живот детето и семейството си. Тя го призова да постъпи умно и да поиска прошка, но въпреки това или може би именно заради това Тачо пръв скочи да посрещне Зорница в Къщата пред погледите на съпругата си и останалите съквартиранти.

Голямата уста

Кулминацията на емоциите, породени от срещата на живо между участниците в любовен триъгълник, се случи в първото за сезона предаване „Голямата уста“.

Венета Райкова се включи на живо в изповедалнята, за да разбере как се чувства Жени. Емоциите и напрежението дойдоха в повече на всички. Но Калканджиева демонстрира невероятна сила, като защити Зорница пред цяла България. Тя сподели, че се чувства неудобно, неловко, защото новите гости не са получили подобаващо посрещане.

Жени в Голямата уста

Жени дори изпитва съжаление, защото останалите съквартиранти не се държат със Зорница както трябва и са настроени срещу нея. Венета Райкова заподозря лицемерие в тези думи, опита се да притисне Калканджиева с въпросите си и спечели две неща – гняв и истина.

Жени не може да обвинява друг човек за отношенията си с Тачо, защото семейство се разваля отвътре, а не отвън. Отговорност пред нея има само съпругът й. като доказателство за това, че Жени не търси отмъщение или публично унижение на Линдарева, тя сподели, че двете са приятелки в социалните мрежи.

Топката е прехвърлена в полето на Тачо и благодарение на VIP Brother той има шанс да затвори страницата на изневярата или на семейството си. Жени показа своята изключителна сила и интелект, сега е време съпругът ѝ да покаже какъв е. 

Любовните фигури и тежките взаимоотношения свързани с любов и раздяла са само част от случващото се в образцовия дом. Ураганът на отмъщението ще се развихри съвсем скоро, но не в рамките на любовния триъгълник.

Камелия Воче

Тежки думи и закани се разменят индиректно между Лорда и „пеещата готвачка“. В първите мигове Евгени Минчев и Камелия Воче успяха да запазят студена дистанция. В последствие започнаха да въвличат останалите съквартиранти в своя сценарий, като избягваха директен сблъсък.

Камелия Воче истински разчувства Тити Папазов

Камелия Воче истински разчувства Тити Папазов, който се разплака от думите й. Тя зачеркна Евгени и обяви „Той е мъртъв“. Жена с достойно вдигната глава приема трудно изказани лъжи и несправедливи обвинения. Тя твърди, че никога не е искала помощ и не е взела стотинка нито от Евгени, нито от Йорданка Христова. Истината е някъде там и ще излезе наяве, когато двамата застанат очи в очи.

Конфликти и човешки съдби, които се променят пред камерите и пред очите на цяла България – това е VIP Brother „Образцов дом“, всеки делничен ден от 20:00 часа по Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза