Актуално Други

„Женени от пръв поглед“ може да открие твоята липсваща половинка - запиши се за кастинг и участвай

2 коментара

Ако все още търсиш сродната си душа – запиши се за кастинг и участвай във втори сезон на предаването, което може да промени живота ти завинаги

След като преобърна представите за брачен живот в САЩ, Германия, Австралия, пожъна изключителен успех в Русия, Швеция, Финландия, Португалия и завладя зрителите у нас със своя първи сезон, световният формат „Женени от пръв поглед” се завръща. Предаването, определяно като революционен социален и телевизионен експеримент, ще даде шанс на една връзка да започне в ефира на NOVA нестандартно - с брак вместо първа среща.

 

Ако все още не си открил своята липсваща половинка – това е твоята възможност. Не я изпускай! По Коледа стават чудеса – можеш да си дадеш шанс с кастинга за участие във втория сезон на „Женени от пръв поглед“.

 

Добави описание

Професионална група от експерти подбира най-подходящите типове характери и темпераменти, основавайки се на научния подход „matchmaking“. Сега те са готови да намерят най-подходящия човек за теб, анализирайки психологическите характеристики, социални нагласи и възможния процент на съвпадение на характери.

Брак от пръв поглед – защо не? Няма как да разбереш, ако не опиташ. Запиши се на кастинг за втория сезон на „Женени от пръв поглед“ тук: https://nova.bg/jeneni  и стани част от най-голямото приключение в живота си, което може да го промени завинаги.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Женени от пръв поглед

Любов или раздяла във финала на „Женени от пръв поглед“

Зараждане на искрена любов в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“

Тежки обвинения, откровения и важни решения в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“

Огън, лед и интригуваща първа брачна нощ в „Женени от пръв поглед“

Еуфория и страст завладяват участниците в „Женени от пръв поглед“