Актуално В програмата

Жена, жертва на домашно насилие намира сили да продължи живота си с помощта на „Бригада Нов дом”

Добави коментар

Следващият епизод на предаването „Бригада Нов дом” ще представи тъжната съдба на една самотна майка, която е изправена пред трудностите на съдбата, но въпреки това не губи надежда напълно.

Следващият епизод на предаването „Бригада Нов дом” ще представи тъжната съдба на една самотна майка, която е изправена пред трудностите на съдбата, но въпреки това не губи надежда напълно. Тя открива всеки ден смисъла на живота в очите на своите две момчета и решава да продължи напред.

 

Добави описание

 

Десислава Димова е майка на две малки момчета - Румен и Оги, за които се грижи абсолютно сама и едва успява да „свърже двата края”. След като Деси става жертва на домашно насилие от страна на бащата на децата си, тя решава да продължи живота си като самотен родител. Въпреки срама на повечето малтретирани жени, тази смела дама разказва своята история, а малчуганите споделят, че им липсва баща им.

 

Добави описание

 

Апартаментът, в който живеят е панелно едностайно жилище, в което не е правено никакъв ремонт от построяването на сградата. Деси има нужда от лично пространство, а децата от собствена стая, но тя не може да си позволи да предприеме промени. Децата мечтаят за място за игра, нови играчки и по-уютна баня, от която „не излизат хлебарки”. В кухнята цари непоправим хаус, печката едва работи и Деси няма желание вече да готви в нея.

 

Добави описание

 

Дали Мария и бригадата на Караджов ще се справят с поредното предизвикателство и ще завършат апартамента в определените срокове и ще зарадват две малки момчета и тяхната майка, зрителите на bTV ще имат възможността да разберат на 4 април от 21:00ч.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бригада нов дом

Васил Василев - Зуека дава съвети на малка художничка в „Бригада Нов дом“

Новият епизод на „Бригада Нов дом“ ще напомни на всички кои са важните неща

Димитър Бербатов е изненадата за героите в новия епизод на „Бригада Нов дом“

Приказна любовна история докосва сърцата в „Бригада Нов дом"

Ники Илиев e гост-звезда в последния епизод за сезона на “Бригада Нов дом”