Актуално В програмата

Изпитание за сръчност и надпревара за реванш във втората вечеря в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA, в Hell’s Kitchen България обстановката отново ще се нажежи до червено.

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA, в Hell’s Kitchen България обстановката отново ще се нажежи до червено. Професионалните готвачи ще се изправят пред изпитание за сръчност, след което отборът-победител ще има привилегията да вечеря с шеф Ангелов. Втората вечерна резервация ще бъде изключително напрегната за двата отбора, а на края на епизода още един участник ще получи престилката на номинирания.

 

Добави описание


Първото дневно предизвикателство ще напълни общежитието с пернати, а залавянето им ще се окаже непосилно за някои от професионалистите. Шеф Ангелов ще отправи задача за сръчност към мъжете и жените, след която победителите ще вечерят с него в ресторанта му и  ще имат възможността да го опознаят извън напрегнатата обстановка в кухнята. Загубилият отбор пък ще трябва да изтърпи тежко и „сълзливо“ наказание.

 

Добави описание


В женския отбор ще се зароди непоносимост към една от участничките, а в опитите си да я мобилизират, за да не ги провали, жените само ще влошат положението и напрежението между дамите ще ескалира.

 

Добави описание


Преди старта на втората вечерна резервация, шеф Ангелов ще се опита да надъха отборите, за да не се повтори провалът от предната вечер. Сините (мъжете) и червените (жените) ще стартират с нагласата за една по-добра вечеря, но и двата отбора ще станат жертва на слабите си звена.

 

Добави описание

 

Ще успят ли да се справят по-добре професионалистите или ще се провалят с гръм и трясък и кой ще бъде вторият номиниран участник, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen

Трима нови топ готвачи си спечелиха място в Hell’s Kitchen

Поразяващата уста Фънки жури в Hell’s Kitchen заедно с шеф Ангелов

Победител от кулинарно предаване отпадна от Hell’s Kitchen