Актуално В програмата

Изпитание за разпознаване и комбиниране на продукти и челни сблъсъци в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Вечерната резервация се превръща в изключителен успех за единия отбор и огромен провал за другия

 Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България ще бъдат поставени на тест уменията на участниците да разпознават продукти, както и способността им да ги комбинират в съвършени ястия. Победителите от предизвикателството ще получат парти, а загубилите ще ги очакват 50 килограма люти чушки за обработка. Вечерната резервация отново ще постави двата отбора пред изпитание, а в женския отбор ще възникнат тежки сблъсъци.

 

Добави описание


Разпознаването на продукти и умението за комбиниране в различни ястия са сред най-важните качества, които един готвач трябва да притежава. Именно това ще е и предизвикателството, което шеф Ангелов ще постави на двата отбора. Всеки от тях ще хвърли зар, от който ще получи буква и ще трябва веднага да назове продукт, който започва с тази буква. Накрая двата отбора ще трябва да подготвят перфектни чинии от продуктите, които сами са изброили.

 

Добави описание

 

Победителите от това предизвикателство ще получат възможност да прекарат незабравима вечер в известно столично заведение и да се веселят като един отбор, а загубилите ще ги очаква обработка на 50 килограма много люти чушки.

 

Добави описание


Вечерната резервация ще започне колебливо и за двата отбора, но единият от тях ще успее да се отърси от стреса и да заработи като мечтания екип.

 

Добави описание

 

В женския отбор отново ще се прокара нотката на неразбирателството и две от дамите в него ще влязат в челен сблъсък една с друга. Дали това ще повлияе на представянето им по време на вечерната резервация, кой ще бъде загубилият отбор и кой ще се изправи срещу първия номиниран тази седмица – Марко в кулинарен двубой утре, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Провокативната сладкарка Стефани напусна Hell's Kitchen

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen