Актуално В програмата

Изпълнителен директор на компания за недвижими имоти става начинаещ в собствената си фирма в „Шеф под прикритие“

Добави коментар

Дори синът на дегизирания шеф не успява да го разпознае след визуалната трансформация, която претърпява за „Шеф под прикритие“

 В третия епизод от новия сезон на документалното риалити „Шеф под прикритие“ този петък от 21.00 ч. по NOVA изпълнителният директор на „ЕРА-България“ – Антон Андонов се подлага на пълна визуална трансформация, за да получи истинска обратна връзка от консултантите на фирмата. ЕРА е глобална компания с над 45 години опит в бизнеса с продажбата на жилищни имоти, а в България е представена от 11 години.

 

Добави описание


Професионалната мотивация на Антон Андонов е да установи реалната гледна точка на консултантите за работата, изказана пред колега, а не такава, каквото биха я споделили пред изпълнителния директор. За целта шефът, влязъл в частния бизнес през 1992 г., се превръща в геодезиста Теодор Михайлов - начинаещ скромен колега от Силистра, на който се налага да се запознае с основните специфики на работата по време на снимките на фиктивни корпоративни видеа за обучения на нови служители.

 

Добави описание


Истинското доказателство за успеха на пълната промяна във визията му е фактът, че дори синът на Антон не успява да го разпознае. Само часове по-късно обаче при първата среща с консултантка от един от офисите на компанията шефът е на косъм да бъде разкрит. Следва игра на котка и мишка и само хладнокръвието на мениджъра спасява ситуацията. Запознат в детайли с аспекти на работата, шефът под прикритие провокира служителката с неудобни въпроси още по време на първия оглед и открива отклонения от фирмените правила.


В следващите няколко дни изпълнителният директор ще научи повече за проблемите, с които се сблъскват работещите жени, които сами отглеждат малки деца, а млад и амбициозен консултант ще го предизвика с надменното си поведение.


Очаквайте изключително нестандартните, драматични и стресови ситуации, в които ще попадне Антон Андонов в новия епизод на „Шеф под прикритие“ този петък от 21.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шеф под прикритие

Сериозни предизвикателства и напрегнати моменти в „Шеф под прикритие“

Мениджър от Съюза на българските автомобилисти влиза в „Шеф под прикритие“

Собственикът на известна верига фитнеси се преобразява като жена в „Шеф под прикритие“

За първи път този сезон уволнен служител в „Шеф под прикритие“

Нова къща и повишение за служители след участие в „Шеф под прикритие“

В програмата: