Актуално В програмата

Изпълнение върна болезнен спомен от миналото и разплака Камелия във втория епизод на „Гласът на България“

Добави коментар

Актьори, спортистка и учител впечатлиха треньорите с вокални умения във втори епизод от кастингите на тъмно

Вторият епизод от кастингите на тъмно в Сезон 2019 на „Гласът на България“ започна ударно с четири обърнати стола и ново попълнение за отбора на Иван Лечев. 29-годишната Ива Георгиева предизвика истинска битка между треньорите. Певицата е с успешна музикална кариера в Дубай, мечтае да се реализира професионално в родината си и получи признанието на Михаела Филева, че притежава най-впечатляващия глас от явилите се до момента участници. Въпреки че Влади Ампов се опита да спечели Ива с тениска с надпис: „Отбор Графа“, в крайна сметка тя реши да се присъедини към тима на Иван Лечев.

 

Добави описание

Първият дует в новия сезон на „Гласът на България“ започна участието си в кастингите на тъмно с изпълнение на поп-фолк хита „Две очи разплакани“, което върна болезнен спомен от миналото и разплака Камелия. След като Джулия и Магдалена напуснаха сцената без нито един обърнат стол, Камелия не успя да сдържи сълзите си, спомяйки си за загиналата в катастрофа и изпълнител на песента – Румяна, която тя е познавала.


След силните емоции, предизвикани от болезнения спомен, Камелия спечели битката за двама от безспорните таланти в кастингите на тъмно до този момент. 25-годишният учител по музика Георги Пеев предизвика Камелия да танцува на рок песен, а актрисата Яна Огнянова бе определена от новия си треньор като „прекрасно острие в предаването, а защо не и финалистка".

 

Добави описание


Михаела Филева също имаше повод за радост, след като успя да привлече в отбора си друг изявен талант -  Вениамин Димитров от Бургас. Животът на младото момче е белязан от трагични събития, но той намира утеха в музиката и в шанса да се качи на сцената на „Гласът на България“. Михаела, Камелия и Графа оцениха високо представянето му, развълнувани от емоционалното и технически чисто изпълнение на хип-хоп парчето „Чужди усмивки“ на Тото от „СкандаУ“.

След като успя да спечели симпатиите на Вениамин, Михаела се включи и в битката за друг изключителен талант - 16-годишната балканска и републиканска шампионка по карате Ния Крушева. С четири обърнати стола след изпълнение на песента Tell Me 'Bout It на Joss Stone, Ния получи шанса да избира между четиримата треньори. В опит да привлече влюбената в каратето участничка, Михаела призна, че нейната майка е сенсей с черен колан в бойния спорт. В крайна сметка Ния избра да се присъедини към отбора на Графа, което предизвика благородна завист от страна на Иван Лечев. 

 

Добави описание

Място в отбора на мастера си спечели и 21-годишната Симона Симеонова, за която това е втори опит на сцената на „Гласът на България“. В миналия сезон на шоуто тя не успява да спечели симпатиите на журито, но тази година младото момиче показа видимо усъвършенствани вокални умения.

 

Достоен финал на втори епизод от кастигните на тъмно постави актьорът Даниел Пеев, чието изпълнение завърши с четири обърнати стола, а чувството му за хумор бе оценено като достойно за стендъп комедийно шоу. Красивият и специфичен глас на Даниел ще бъде още един силен коз в отбора на Графа.


Тази седмица в дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ водещата Елина Марковска ще срещне онлайн аудиторията с Графа и Иван Лечев, и ще разкрие неподозирани таланти на Камелия и Графа в новото седмично предизвикателство към треньорите.  
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"