Актуално Други

Изненадващи номинации, шокиращи разкрития и първа седмична мисия във VIP Brother 2017 – тази вечер от 21 часа по NOVA

Добави коментар

Едва прекрачили прага на най-известната Къща, близначките Алекс и Влади вече са застрашени от възможността да бъдат номинирани

Big Brother започна с изненадите още с влизането на втория Съквартирант в Къщата и въобще няма намерение да приключва с тях. Нещо повече – изненадите за VIP участниците тепърва започват и тази вечер в живото предаване от 21:00 часа по NOVA, зрителите за пореден път ще се убедят в това.

 

Само два дни след влизането си в Къщата взаимоотношенията между Съквартирантите започват да се заплитат и тази вечер ще станем свидетели на първите любовни искри, но и на първите противоречия в звездната Къща. Освен тях, ще чуем и шокиращи разкрития на Даниел Петканов за връзката му с Александра. Лудият репортер ще признае за една значителна подробност, която до момента е останала скрита от обществеността. Дали признанието му ще промени отношението на зрителите и Съквартирантите към него, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

Близначките Алекс и Влади се присъединиха към звездната компания снощи по много необичаен начин. Двете получиха мисия да се промъкнат в Къщата незабелязано и действително никой не разбра за влизането им. Big Brother обаче даде специална задача на феновете във Facebook страницата на предаването и те избраха двойката на Тото и Александра да се изправи пред изпитание, а именно да познае кои са новите Съквартиранти със завързани очи. Как ще приключи мисията на Влади и Алекс – дали двете ще получат номинация още с влизането си, или Тото и Александра няма да успеят да познаят кои са новодошлите и ще получат номинация заради това, ще разберем още тази вечер от 21:00 часа на живо по NOVA, когато Съквартирантите ще се сблъскат и с първите изненадващи номинации в Къщата.

 

Добави описание

 

В живото предаване тази вечер зрителите ще проследят и първата седмична мисия „Орденът на сърцето“. Разделени по двойки, сродните души ще трябва да се състезават, преминавайки през различни препятствия, а забавлението и смехът през сълзи за зрителите са напълно гарантирани.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза