В програмата

„ИЗБОРЪТ: NOVA ЕВРОПА“ на 26 май

0/5

„ИЗБОРЪТ: NOVA ЕВРОПА“ на 26 май

 Колко дълъг е пътят до Брюксел? На 26 май репортерите на NOVA ще предават на живо от София и цялата страна, Брюксел, Париж, Лондон и Халкидики в продължение на 15 часа. Новините NOVA ще проследят изборния ден от отварянето на изборните секции до затварянето им.


Най-любопитното от началото на неделната избирателна сутрин ще даде „Събуди се и гласувай“ с водещ Мира Иванова точно в 7.00 ч. Екипите на NOVA ще тръгнат по следите на търговците на гласове, ще проследят машинното гласуване и ще проверят всеки зрителски сигнал в деня на вота. За разпределението на силите в бъдещия Европарламент предстоят прогнози в предаването „Плюс – Минус за Европа“ с Кузман Илиев и Владимир Сиркаров в 16.30 ч.


Два часа преди края на гласуването започва специалното изборно студио „Изборът: NOVA Европа“ с водещи Аделина Радева, Виктор Николаев и Николай Дойнов. Кои ще са новите български евродепутати – вижте първите резултати първо по NOVA.


Изходът от битката за евровота от електоралния ни център разкриват две от големите социологически агенции „Gallup International“ и „TREND“.  NOVA ще предава на живо първите коментари от политическите централи, а утвърдени социолози и политолози ще коментират как европейските избори ще се отразят на разпределението на силите на политическата сцена у нас.


Не пропускайте включванията на екипите на NOVA през целия изборен ден в ефира на NOVA, в сайта ни Nova.bg, както и във Facebook страницата на Новините на NOVA.

Още за Изборът: NOVA Европа, Новините на Нова, Събуди се

21:00
05.07.2020
Новините на Нова Спорт - новини, интервюта, репортажи
01:45
06.07.2020
Новините на Нова Спорт - новини, интервюта, репортажи
08:40
06.07.2020
Събуди се с усмивка

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за „ИЗБОРЪТ: NOVA ЕВРОПА“ на 26 май (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg