Актуално В програмата

Иван Радуловски отпадна от X Factor на рождения си ден

Добави коментар

Най-артистичният участник в X Factor – Иван Радуловски, отпадна от шоуто навръх рождения си ден вчера.

Най-артистичният участник в X Factor – Иван Радуловски, отпадна от шоуто навръх рождения си ден вчера.

Той се изправи в музикален двубой срещу Нелина и въпреки че вдигна публиката на крака с изпълнението си на Too Close на Алекс Клеър, не успя да събере достатъчно зрителска подкрепа. Публиката имаше решаващ вот, след като гласовете на журито бяха изравнени. 

“Аз първи усетих твоя талант и повярвах в теб. X Factor не е певчески конкурс – това е шоуто, което трябва да покаже и другите таланти на артиста, за да задържи вниманието ни“ – с тези думи Любо изравни гласовете на журито и остави зрителите да вземат трудното решение. Така след вчерашните елиминации X Factor остана само с едно момче-финалист.

Добави описание

Иван, който вчера стана на 25 години, сподели, че е сънувал своето отпадане именно на рождения си ден. От сцената той заяви, че X Factor е най-хубавият подарък в живота му и тепърва ще се чува неговото име. На финала публиката го поздрави, като изпя Happy Birthday и му пожела успех.

Иван е участникът, който израстна най-много и жертва кариера и голямата си любов в името на X Factor. Зрителите ще го запомнят с артистичните му превъплъщения и невероятни представления, които изнасяше на сцената.

Добави описание

Следващата седмица предстои полуфиналът на шоуто. Кои ще бъдат на елиминации и коя е изненадата, с която ще трябва се справят? Кой ще бъде следващият, който ще се сбогува с X Factor, ще разберем следващата седмица (12 и 13 декември).

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor