Актуално В програмата

Иван Лечев избра тримата си финалисти в "Гласът на България"

Добави коментар

Двукратният победител в най-гледаното музикално шоу Иван Лечев избра талантите в отбора си, които ще се борят за титлата „Глас на България“.

Двукратният победител в най-гледаното музикално шоу Иван Лечев избра талантите в отбора си, които ще се борят за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева тази година. В третото издание на Нокаутите привилегията да продължат състезанието с най-опитния треньор в журито извоюваха трима участници. Високите критерии на Иван Лечев покриха темпераментната македонка Калина Велковска, пеещият-художник Георги Шопов и българинът с холивудска кариера Пламен Бонев.  


„Два пъти съм печелил това шоу и много ми хареса. Искам пак да го спечеля!“, коментира избора си китаристът на „ФСБ“. 

 

Емоционалната Калина първа зае най-желания червен стол на сцената, след като откри вокалната надпревара със запомнящо се изпълнение на хита на Принс „Кiss“. Македонката, която е подгрявала световноизвестните Whitesnake в Скопие, прикова публиката с дрезгавия си тембър и атрактивно сценично присъствие, и задържа  най-сигурната позиция чак до финалното изпълнение в третите Нокаути. От стол номер 1 успя да я измести само впечатляващият световен талант Пламен Бонев. 41-годишният артист използва опита си като четвъртфиналист в „Гласът на Финландия“ и безапелационно се превърна в едно от най-силните оръжия на Иван Лечев за концертите на живо. С парчето „Make you feel my love“ Пламен спечели публиката и журито, отстранявайки от класирането македонския Бари Уайт – Алмир Исмаили.

 

Добави описание


Третият сигурен финалист в отбор Лечев е Георги Шопов, който разпределя любовта си между музиката, изобразителното изкуство и малката си дъщеря. „Мечтата ми е дам пример на моето дете -  как да постига целите си, когато има мечта“, призна 43-годишният варненец. Най-големия комплимент за представянето си в шоуто Георги получи от Михаела Филева, която призна, че той е мъжът, когото е преследвала най-много в живота си.

 

Добави описание


„Никога в живота си не съм се борила толкова за мъж, колкото за теб! А ти все ми отказваш!“, оплака се поп звездата, след като участникът избра Графа на кастингите на тъмно, а по време на кражбите предпочете да продължи с Иван Лечев. „Жесток си, Жоро! Ако стигнеш до концертите на живо, ще пускам SMS-и и за теб, освен за финалистите в моя отбор“, обеща му Михаела, с което изуми колегите си в журито.

 

Добави описание


За втора поредна година един от полуфиналистите в „Гласът на България“, на възраст над 25 г., ще получи уникалния шанс да запише ново парче, използвайки музиката от популярна песен на световноизвестни музикални звезди. През миналия сезон тази възможност спечели Ива Георгиева, която създаде своя версия на един от големите хитове на Clean Bandit, след като бе избрана лично от музикантите, носители на наградата „Grammy“. Кой ще е късметлията тази година и с чия музика ще работи, ще стане ясно на големия финал през месец юни. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"