В програмата

Иван Юруков оставя всичко сериозно зад гърба си за образа на Милко Калайджиев в „Като две капки вода“

0/5

Иван Юруков оставя всичко сериозно зад гърба си за образа  на Милко Калайджиев в „Като две капки вода“

След победата на Иван Юруков, талантливият актьор ще се изправи пред най-необичайния образ, който Бутона на късмета му поднесе от началото на сезона.  Шарл Азнавур ще бъде заменен от не кой да е, а колоритният български певец Милко Калайджиев с песента „Шушана“.

 

„Милко е разпознаваем със стила, движенията си и разбира се, песните, които стават известни за почитателите на всички стилове – едни ги харесват, други гледат на тях с хумор. Иван ще трябва да даде воля на емоциите и най-вече на онова безкрайно усещане за забавление“, коментират педагозите в култовото шоу за преобразявания.

 

Добави описание

 

Софи Маринова ще сбъдне една от мечтите си – да бъде самия Васил Найденов.

 

„Още преди началото на шоуто тайно се надявах да ми се падне. Минаха толкова големи имена, а сега се задава едно от най-важните за мен!“, заявява Софи, която се вълнува от образа и оценката на големия български изпълнител.


В понеделник вечер в ефира на NOVA отново ще заблестят разнообразни превъплъщения и истински звезди. Златка ще влезе в образа на Фърги, а Константин ще запее народна песен в традиционна носия за образа на Бинка Добрева. Марги Хранова ще бъде Мадона, а Гери-Никол ще разбере какво е да си Краля на рока като Елвис Пресли. Боби Захариев ще припомни забавното и носталгично звучене на Лея Иванова, а Славин ще се възползва от съветите на Марги Хранова в своето преобразяване в голямата българска певица. 

 

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.
 

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg