В програмата

Ивайло Караньотов напусна изненадващо „Фермата“

0/5

Ивайло Караньотов напусна изненадващо „Фермата“

Един от популярните участници в четвърти сезон на „Фермата: Съединение“ и стожер на стопанството – Ивайло Караньотов напусна изненадващо шоуто в петък вечер. 60-годишният бивш лекоатлет взе трудното решение да се сбогува с участниците, за да бъде до сина си –състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов, на когото е треньор и мениджър.

 

Добави описание

 

Налага се да напусна, защото задачите с моторите стават сложни, ще изпуснем сезона, явно не могат да се оправят без мен“, обясни на фермерите Ивайло, който за времето си във „Фермата“ се превърна в ментор и любимец на всички участници.

 

Добави описание

 

Бизнесменът и съпруг на актрисата Аня Пенчева влезе в шоуто, за да постави на изпитание физиката и психиката си, както и за да получи уединение, което не може да постигне навън.

 

Такъв подарък никой, никога не ми е правил в живота. Обнових се! Спокоен съм. А и успях да отслабна със 7 кг”, е равносметката на Ивайло от участието му във „Фермата”.

 

Добави описание

 

Макар Караньотов никога да не се е занимавал със селскостопанска дейност, той се доказа като един от най-сръчните и трудолюбиви участници. Прозвището „Кольо Фичето на фермата” Ивайло получи след като из ръцете му излязоха изкусно направени вещи, сред които тухлени пещ и огнище, ясли за животни, дори кокошарник, всички прилежно изрисувани с числото „79” – състезателният номер на сина му. Честият песимизъм на бизнесмена обаче му извоюва още едно прозвище сред фермерите – „тегав чичка”, който Дидо от D2 дори възпя в едноименна песен.

 

Добави описаниеПреди да си тръгне от стопанството, Ивайло даде напътствия на всеки от участниците, благодари им за това, че са му подарили едно страхотно преживяване и се разчувства за преден път от авторското рок-парче на Дидо. Другите участници също изказаха уважението си към Караньотов, който изпълняваше ролята на баща на фермата не само поради факта, че е най-възрастният участник, но заради знанията, ценните съвети и различната гледна точка по важни теми, които предаваше на другите.  Интровертът Александър дори призна, че за него това е най-голямата загуба, която може да го сполети в шоуто. „С теб имам чувството, че губя за втори път баща си. Фермата осиротя“, призна той.

 

Добави описание

 

Тази седмица стопанството ще остане с двама фермери по-малко. След като емигрантката в Лондон Росица бе посочена за първи дуелист от фермера на седмицата Ваня Стамболова, тя избра да се бори за оставане в шоуто срещу по-младата и импулсивна Радилена от гр. Кула. Поредният женски дуел предизвика буря от емоции сред прогресивно намалялата нежна половина от участниците, особено след като и за двете дуелистки това ще бъде второ явяване на Арената.  Коя ще напусне „Фермата“ завинаги и коя ще се завърне триумфално в битката за голямата награда от 100 000 лева, зрителите на bTV ще разберат в неделя, 21 октомври от 20.00 часа.
 

Още за Фермата

05:12
24.01.2019
Малки хора - свят голям: Играта започва! (Little People, Big World: Game On!) Надявайки се да върне стария дух на фермата Ролоф и насърчавайки децата да помагат повече, Мат решава да организира първия годишен Семеен ден на игрите.
11:00
24.01.2019
Малки хора - свят голям: Събарянето на стените (Little People, Big World: Breaking Down the Walls) Като единственото дете, което все още живее при родителите си, Джейкъб е център на внимание и това не му харесва. Мат иска помощ за проект за фермата, а Ейм
00:45
27.01.2019
Неуловимо присъствие: Ужаси във фермата (The Haunted: Terror at Maple Dale Farm) Дона Сантос от години спасява животни, но това се променя, когато злокобно присъствие започва да ги измъчва. Дона вика на помощ човек със специални способности.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg