В програмата

Ивайло Караньотов напусна изненадващо „Фермата“

0/5

Ивайло Караньотов напусна изненадващо „Фермата“

Един от популярните участници в четвърти сезон на „Фермата: Съединение“ и стожер на стопанството – Ивайло Караньотов напусна изненадващо шоуто в петък вечер. 60-годишният бивш лекоатлет взе трудното решение да се сбогува с участниците, за да бъде до сина си –състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов, на когото е треньор и мениджър.

 

Добави описание

 

Налага се да напусна, защото задачите с моторите стават сложни, ще изпуснем сезона, явно не могат да се оправят без мен“, обясни на фермерите Ивайло, който за времето си във „Фермата“ се превърна в ментор и любимец на всички участници.

 

Добави описание

 

Бизнесменът и съпруг на актрисата Аня Пенчева влезе в шоуто, за да постави на изпитание физиката и психиката си, както и за да получи уединение, което не може да постигне навън.

 

Такъв подарък никой, никога не ми е правил в живота. Обнових се! Спокоен съм. А и успях да отслабна със 7 кг”, е равносметката на Ивайло от участието му във „Фермата”.

 

Добави описание

 

Макар Караньотов никога да не се е занимавал със селскостопанска дейност, той се доказа като един от най-сръчните и трудолюбиви участници. Прозвището „Кольо Фичето на фермата” Ивайло получи след като из ръцете му излязоха изкусно направени вещи, сред които тухлени пещ и огнище, ясли за животни, дори кокошарник, всички прилежно изрисувани с числото „79” – състезателният номер на сина му. Честият песимизъм на бизнесмена обаче му извоюва още едно прозвище сред фермерите – „тегав чичка”, който Дидо от D2 дори възпя в едноименна песен.

 

Добави описаниеПреди да си тръгне от стопанството, Ивайло даде напътствия на всеки от участниците, благодари им за това, че са му подарили едно страхотно преживяване и се разчувства за преден път от авторското рок-парче на Дидо. Другите участници също изказаха уважението си към Караньотов, който изпълняваше ролята на баща на фермата не само поради факта, че е най-възрастният участник, но заради знанията, ценните съвети и различната гледна точка по важни теми, които предаваше на другите.  Интровертът Александър дори призна, че за него това е най-голямата загуба, която може да го сполети в шоуто. „С теб имам чувството, че губя за втори път баща си. Фермата осиротя“, призна той.

 

Добави описание

 

Тази седмица стопанството ще остане с двама фермери по-малко. След като емигрантката в Лондон Росица бе посочена за първи дуелист от фермера на седмицата Ваня Стамболова, тя избра да се бори за оставане в шоуто срещу по-младата и импулсивна Радилена от гр. Кула. Поредният женски дуел предизвика буря от емоции сред прогресивно намалялата нежна половина от участниците, особено след като и за двете дуелистки това ще бъде второ явяване на Арената.  Коя ще напусне „Фермата“ завинаги и коя ще се завърне триумфално в битката за голямата награда от 100 000 лева, зрителите на bTV ще разберат в неделя, 21 октомври от 20.00 часа.
 

Още за Фермата

18:10
13.11.2018
Търсачи на съкровища в пустинята - Найджъл се завръща в Нортъм, за да представи Норм на Бърт и Анджи от фермата за шамфъстък. Има и друга причина Найджъл да доведе Норм - годишната надпревара с класически автомобили.
20:10
16.11.2018
Семейството от планините: Добре дошли в семейството (Missouri Mountain Family: Welcome To The Family) След тежка зима семейство Хомесър работят усилено във фермата. Първата им задача е да запалят поле, за да подготвят почвата за засаждане на зърно.
00:45
17.11.2018
Семейството от планините: Добре дошли в семейството (Missouri Mountain Family: Welcome To The Family) След тежка зима семейство Хомесър работят усилено във фермата. Първата им задача е да запалят поле, за да подготвят почвата за засаждане на зърно.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg