Актуално В програмата

Ивайла Бакалова и Евгени Иванов с прякор Пушката влизат в “Къртицата 2”

Добави коментар

„Къртицата 2: Разтърсване” тръгва в ефира на TV7 на 24 февруари!

„Къртицата 2: Разтърсване” тръгва в ефира на TV7 на 24 февруари!

Един от най-високите български волейболисти Евгени Иванов с прякор Пушката и красавицата с много лица Ивайла Бакалова ще играят за победа в „КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване”

24 февруари е датата, на която ще стартира най-дългоочаквания риалити формат този сезон. Точно в 19.30 часа, веднага след мача Черноморец-ЦСКА, в ефира на TV7 12 неизвестни и 6 популярни лица ще се впуснат в търсене на Къртицата.

Евгени Иванов

Евгени Иванов е наричан Пушката заради силния си сервис. Висок е респектиращите 210 см, тежи близо 100 кг, има изиграни 233 мача за националния отбор по волейбол и  е щастливо женен баща на две дъщери. Въпреки, че се “пенсионира” на 39 години от активна спортна кариера, Пушката не престава да спортува всеки ден  като редува фитнес, волейбол, тенис, скуош и джогинг в свободното си време. Идеалната му физическа форма, в комбинация с високия отскок и точния му изстрел, го правят един от най-вероятните претенденти за наградата в шоуто.

Любопитни факти за Пушката – има татуиран орел, който ще покаже на зрителите в шоуто, но не гледа на света от високо, за първи път се влюбва на 10-годишна възраст, вярва в брака, но не е срамежлив, правил стриптийз в дискотека и посещава секс магазини с високо вдигната глава.  Евгени твърди, че от всяко дърво може да стане свирка, стига да знаеш как да го обработиш.
Влиза в “КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване” с желание за победа. Има разработена стратегия и вярва, че спорта ще му помогне много, защото от волейбола е научил, че освен физическа издържливост и умение за победата е необходима психическа устойчивост, стратегия и работа в екип. Надява се да не му се падне да е Къртицата, защото предпочита да е част от екип, а не саботьор, но ще играе с еднакъв хъс всяка роля.

Красавицата с много лица Ивайла Бакалова е другият ВИП участник  в “КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване”. 

Евгени ИвановМис България 2001, бизнес дама и успешен модел , тя  се доказа и като силен играч в друг реалити формат. Опитът със сигурност ще ѝ даде предимство пред останалите участници, което  в допълнение с факта, че камерата определено я обича, прави Ивайла също много силен претендент за победата.

Приема да участва в “КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване”, защото форматът е много по-различен от останалите в ефира и предлага изключителен адреналин, вместо битови скандали. В КЪРТИЦАТА 2 се изисква да бъдеш играч с визия и стратегия, да съчетаваш  физически, психически и интелектуални умения и да  преодоляваш собствените си страхове , което прави изживяването наистина ново и в някакъв смисъл стойностно за развитието на личността на участниците. 

Шоуто ще  я раздели временно от двете най-любими жени в живота ѝ - нейната сестра-близначка  и дъщеря ѝ Рая, но пък ако победи това ще бъде и тяхна победа.

Любопитни факти за Ивайла – родена е във Варна и затова лятото е любимия ѝ сезон; като малка е заеквала и е била много срамежлива за разлика от близначката си; бащата на Рая е голямата ѝ любов, а раздялата с него определя като най-сериозната криза в живота си; близка приятелка е на Азис и поне веднъж в годината отиват някъде сами за няколко дни, за да се наприказват; внучка е на известния поет и политик Цанко Церковски, чиито стихове рецитира с патос.

Първият епизод на КЪРТИЦАТА 2:Разтърсване ще се излъчи на живо от Базата на шоуто на  24 февруари от 19:30 часа в ефира на TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2