Актуално В програмата

Италианката Франческа напусна „Фермата“

Добави коментар

Дуелът между италианката Франческа и юристката Дарина е най-гледаният епизод на хитовото риалити от старта на сезона

Битката за оцеляване между италианката Франческа Саита и юристката Дарина Василева в неделя вечер е най-гледаният епизод на „Фермата“ от старта на сезона. Над 1 милион и 270 хиляди души са проследили как младата римлянка защитава честта си на Арената, след като по-рано през седмицата беше хваната заедно с Елена в опит да манипулира играта. В резултат на това и слабото си представяне в дуела, Франческа напусна шоуто.

Италианката Франческа напусна „Фермата“

Юристката Дарина отново защити прозвището си на непобедима „черна нинджа“ и успя да надиграе италианката в четири битки, а тя взе победа само на една. Зрелищната борба за оцеляване между двете завърши с общ резултат 12:3 за Дарина.

Рекордна бе и разликата между двете жени в четвъртата игра - само 1,23 секунди, което е най-късата дистанция между участници.

„За 37 дуела от 3 сезона не е имало толкова оспорвана битка“, обясниха водещите Иван и Андрей.

До женския дуел се стигна, след като продукцията установи заговор между Франческа и Елена, с който двете се опитват да стигнат до финал в предаването. В крайна сметка Франческа се оказа на Арената, след като падна жертва на плана на най-добрата си приятелка Елена, сочена за сивия кардинал на фермата.

Италианката Франческа напусна „Фермата“

Още преди дуела отпадналата Франческа беше категорична, че Елена има вина за това тя да е застрашена от отпадане и отказа да говори с нея. Въпреки разрива в отношенията им, в края на участието си, Франческа я прегърна, а по-късно обясни, че ѝ е простила за грешката. 

Италианката Франческа напусна „Фермата“

„Бях решила да дойда и да не играя, да дам битката. После влязох и ги видях всички, и си казах, че не може, трябва да се боря. Чувствах се много гадно заради последните събития“, коментира италианката и призна, че „Фермата“ ще остане приключението на живота й.

„Тези хора бяха моето лекарство. Излекуваха ме от това да не знаеш кой си, какво правиш в своя живот, какво искаш. Стана човек от мен тук – всички ме научиха на нещо”, каза на финала римлянката.

Италианката Франческа напусна „Фермата“

Франческа живее в България от няколко години и въпреки че по документи е италианка, признава, че в сърцето си се чувства повече българка.

„Вие, българите, можете много. Аз предпочитам да живея тук отколкото в Италия и знам, че това звучи странно”, обясни още фермерката от Рим, преди да си тръгне от шоуто.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9