Актуално В програмата

Италианка и българин търсят идеалното жилище под наем в новия епизод на „Дом за всеки“

Добави коментар

Българо-италианско семейство ще търси идеалното жилище под наем в столицата в новия епизод на „Дом за всеки“ утре вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Българо-италианско семейство ще търси идеалното жилище под наем в столицата в новия епизод на „Дом за всеки“ утре вечер от 21.00 ч. по NOVA.


Валентина избира да напусне родната си Италия и да последва съпруга си Иван в София. Самият той е живял близо 10 години в чужбина, но водено от нуждата за сигурност и спокойствие, семейството е решило да отгледа дъщеря си Джиневра именно в България. Въпреки че българският я затруднява и често допуска комични грешки, Валя говори и разбира езика.


Младото семейство Тачеви живее под наем, но не са доволни от условията в настоящия им дом. Ето защо Иван и Валентина се обръщат за помощ към екипа на „Дом за всеки“ в търсене на тристайно полуобзаведено жилище под наем в центъра на София, или в южните райони на столицата. За тях локацията е важна, тъй като не са активни шофьори и искат да се придвижват до работните си места с градски транспорт. Сумата, която семейството може да отдели месечно за наем е 700 лв.
Двамата агенти на предаването се впускат в търсене на идеалния апартамент под наем за българо-италианската двойка и тяхната малка дъщеря. Жоро предлага тристаен обзаведен апартамент в квартал Бъкстон, а Пепи ще изненада Иван и Валентина с по-голям имот в същата сграда и дори на същия етаж. След двете жилища на един адрес, следва оглед в двустаен полуобзаведен апартамент на бул. Васил Левски в центъра на София.


Междувременно водещият Драго Симеонов ще покаже на зрителите апартамента на Драго Чая в идеалния център на столицата. Какви изненади крие жилището и кой апартамент ще избере семейство Тачеви, не пропускайте да гледате новия епизод на "Дом за всеки" - утре вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дом за всеки

"Дом за всеки“ в търсене на подходящ дом за новото начало на семейство Касабови

„Дом за всеки“ в търсене на дом за емоционална двойка ресторантьори

„Дом за всеки“ се завръща в ефира на NOVA

"Дом за всеки" търси дом за двама българи, които се завръщат в родината

„Дом за всеки” с нова мисия в понеделник – да открие идеалната ергенска квартира за двама приятели само за седмица