В програмата

Историческият сблъсък между Кубрат Пулев и Самюел Питър ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT

0/5

Историческият сблъсък между Кубрат Пулев и Самюел Питър  ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT

Двубоят между европейския шампион Кубрат Пулев и бившия световен шампион Самюъл Питър, който ще се състои на 3 декември в зала „Арена Армеец” в София, ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT, част от пакета на DIEMA EXTRA, както и онлайн на платформата GONG PLAY.


Студийната програма в „Нощта на шампионите” ще започне в 20.00 по DIEMA SPORT, част от пакета на DIEMA EXTRA. За първи път българските любители на боксовите зрелища ще могат да се насладят на вълнуващи двубои. Кубрат Пулев ще има шанс да завоюва междуконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория в двубоя с "Нигерийския кошмар" Самюел Питър. За България вечерта ще е още по-значима, заради очаквания дебют на професионалния ринг на брата на Кубрат - Тервел Пулев. Във времето извън мачовете, зрителите ще могат да видят интервюта с главните действащи лица в боксовата гала, анализите на специалисти за развоя на срещите, както мнението на най-интересните личности в залата. 


Днес, в „Здравей, България”, Кубрат Пулев разкри, че се чувства добре и е готов за мача. Относно Самюел Питър той заяви, че е много добър и опасен боксьор. „Смятам, че аз съм по-добър и ще го покажа на ринга в София. Тренираме върху защитата, тъй като той има много силен удар”, обясни още Пулев.

Още за бокс

20:00
16.07.2020
Бокс
01:45
17.07.2020
Легендите на бокса, класически боксови мачове, 28-и епизод
13:00
27.07.2020
Да продадеш колата си: Порше Бокстер (Wheeler Dealers: Porsche Boxster) Майк закупува старо Порше Бокстер с повредени спирачки и множество други дефекти, но за цена от 1000 лири, той не може да устои. Ще успее ли Ед да го излъска достатъчно? (AL)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg