Актуално В програмата

Истинският "Вълк от Уолстрийт" - Джордан Белфорт гост на „120 минути”

Добави коментар

Истинският "Вълк от Уолстрийт"- в ексклузивна среща със зрителите на "120 минути" в неделя, 15 февруари

Светослав Иванов е първият български журналист, интервюирал прототипа на "Вълкът от Уолстрийт" Джордан Белфорт. Зрителите на bTV могат да проследят разговора между водещия на „120 минути” и скандално известния бивш борсов брокер, тази неделя от 17.00 до 19.00 часа.

Предишният живот на Белфор е бил олицетворение на сбъднатата американска мечта. „Вълкът” е известен с проницателен ум, който го прави милионер преди да навърши 26 години, с приятна външност, на която не устояват и най-красивите жени, и достатъчно здрав организъм, за да оцелее върху облак от кокаин. В интервюто със Светослав Иванов, заснето по-рано тази седмица в Берлин заедно с операторите Борис Пинтев и Добромир Иванов, Белфорт разказва за живота си като скандален филм, изпълнен с лукс, дрога, поквара, сделки за милиони, борсови спекулации и безкрайни купони. Историята на Белфорт е толкова вълнуваща, че автобиографията му „Вълкът от Уолстрийт” става световен бестселър, а едноименният филм на Скорсезе, с Ди Каприо в ролята на Вълка, разбива боксофис класациите.

Джорда Белфорт е поредният силен гост на „120 минути”, което се утвърди като трибуна за авторитетни и ексклузивни събеседници. Предаването привлича нови зрители всяка седмица, като в месечната класация на най-гледаните програми Топ 50 „120 минути” се изкачва до 16-тата позиция със средно 650 000 зрители за януари.

Тази неделя в „120 минути” ще гостува и тийн сензацията Емил Конрад, познат на всички, които са в крак с времето. Конрад затвори най-големия столичен булевард с премиера на книга, на която се изви километрична опашката за автографи.

Тази седмица "В главната роля" в предаването ще бъде актьорът от Народния театър  Владимир Карамазов.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Джордан Белфорт , 120 минути

120 минути със Светослав Иванов започва сезона с нова рубрика Провери фактите

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

„120 минути” стартира своя юбилеен 10 сезон по нетрадиционен начин

Талибаните говорят ексклузивно в „120 минути"