Актуално В програмата

Истинска война за титлата най-добър професионален готвач в Hell’s Kitchen започва в първия епизод тази вечер

Добави коментар

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще се запознаят с 18-те претенденти за титлата “най-добър професионален готвач”.

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще се запознаят с 18-те претенденти за титлата “най-добър професионален готвач”. Освен високи професионалисти, ще открият и силни характери, чиято амбиция да се докажат в Кухнята на Ада започва още от прекрачването на ресторанта.


Драматично първо готвене ще постави началото на битката за одобрението на шеф Виктор Ангелов. Тежка схватка между жените ще обостри още повече желанието за победа, а първата вечерна резервация ще опъне нервите на шеф Ангелов до краен предел, защото, освен че ще е изпитание на умения, отборите ще са и в намален състав. Още първия ден трима от състезателите отпаднаха временно, заради тежко вирусно заболяване, а останалите бяха подложени на тежки изпитания, които доведоха и до първите сълзи в женския отбор.

 

Добави описание


Довечера ще разберем кой от участниците ще се престраши да приготви супа за „визитната си картичка“ в чиния и дали това ще се понрави на шеф Ангелов. Ще научим още какво яде третият по богатство човек в света и дали това блюдо ще помогне за първата отборна победа за сезона. 

 

„Клопките в менюто са много и подлагат на тест уменията на всеки един готвач. В този сезон на Hell’s Kitchen България всички участници са с големи претенции, а моята задача е да разбера дали тези претенции са с покритие. Така че зрителите на „адската кухня“ със сигурност ще видят един пощурял шеф, който ще изисква страшно много от своите готвачи“, споделя шеф Виктор Ангелов.

Добави описание


Ще успеят ли 18-те готвачи да нахранят гостите на вечерната резервация в Hell’s Kitchen България или това ще бъде първият пълен провал и наистина ще разберат, че се намират в ада? Жените или мъжете ще бъдат по-добри и кой ще бъде първият номиниран - ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen

Трима нови топ готвачи си спечелиха място в Hell’s Kitchen

Поразяващата уста Фънки жури в Hell’s Kitchen заедно с шеф Ангелов

Победител от кулинарно предаване отпадна от Hell’s Kitchen