Актуално В програмата

Йорданка Христова и Башар Рахал в "Като две капки вода"

Добави коментар

Примата на българската естрада разкри участието си тази сутрин в „Здравей, България“, а харизматичният актьор и водещ по време на участието си в „На Кафе“ по NOVA

Йорданка Христова ще бъде част от журито, а Башар Рахал влиза  като участник в новия сезон на "Като две капки вода"   

Примата на българската естрада разкри участието си тази сутрин в „Здравей, България“, а харизматичният актьор и водещ по време на участието си в „На Кафе“ по NOVA

Липсващото звено и трети член на звездното жури в новия сезон на най-обичаното шоу „Като две капки вода“ беше разкрит по време на гостуване в „Здравей, България“ днес. Примата на българската естрада Йорданка Христова ще допълни триото с дългогодишния си опит и безспорен професионализъм на българската и международната сцена.

„Много е весело, това шоу блика от чувство за хумор! Ще бъда в компанията на Фънки и Виктор Калев, който е цар на имитациите!”, сподели развълнувано Йорданка Христова в ефира на NOVA.

Изпълнителката на едни от най-емблематичните песни в музикалната ни история разкри още, че с останалите членове на журито не са си разпределяли конкретни роли, но за нея е важна артистичността, защото когато човек е запленен от изпълнението, дори да има дребни неточности, те не са от значение.

Башар Рахал

Изненадите продължиха и в любимото на зрителите „На Кафе“ по NOVA, с обявяване на още един от участниците в звездния каст на единственото шоу за преобразявания в България. Харизматичният актьор и водещ – Башар Рахал, ще влезе в обувките на някои от най-известните български и световни изпълнители, посрещайки предизвикателствата на един специфичен жанр – имитацията. По време на предаването днес, ко-водещият на Гала си припомни уменията в един култов за 90-те танц на песента Macarena.  

„Това специално предаване може би ми харесва най-много от всички в българският ефир, защото  е ужасно позитивно, няма омраза, всички те харесват, дори и да се провалиш – всички ти се радват. Видях се и с Етиен Леви, който е страшно позитивен и в пет изречения ми каза три мъдрости. Но няма да крия, че много се притеснявам от имитациите, защото цял живот се опитвам да бъда автентичен.“, сподели Башар Рахал, пред Гала тази сутрин, а тя го похвали за танцувалните му умения.   

Не пропускайте старта на „Като две капки вода“ на 27 февруари от 20:00 ч. по NOVA

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода , Йорданка Христова , Башар Рахал

Световната звезда Ал Бано предизвика истински фурор в „Като две капки вода“

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“