Истината за нас

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

0/5

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

В петък, 26 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Йордан ще трябва да понесе последствията от  срещата между Вероника и Славка. Гневът на съпругата му неизбежно ще го застигне, но наказанията за любовницата му ще бъдат още по-тежки. Бедите не свършват до тук, защото обърканите планове на магистралата ще настроят много хора срещу Лютов.

 

Добави описание


Пацо ще бъде неприятно изненадан от постъпката си спрямо Рангел и Йордан. Избликът на агресия ще му напомни за починалия му брат и той ще се постарае категорично да се разграничи от него. Спас веднага ще се възползва от психическата му нестабилност, за да повлияе на инвестиционните му планове.

 

Добави описание


Калоянов ще посети своя „приятел“ Рангел  за кафенце, но всъщност ще му отправи  „неустоимо“ предложение. Бизнесменът ще му разкрие истинската схема зад строежа на магистралата и ще го впечатли с алчността си. Чаканов ще се опита да защити приятелите си, което ще му коства неприятна разходка и близка среща с част от електората.

 

Добави описание


Колко твърд в решенията си може да бъде един мъж, хванат в изневяра, какво е наказанието за провалила се наемница и защо столиците на успешните държави са на изток? Какви са плановете на Калоянов и колко далеч ще стигне в натиска си спрямо Рангел  - утре от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV.

 

Добави описание

 

Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Още за Столичани в повече

22:30
10.07.2020
Столичани в повече - сериал, с.3 еп.5

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg