Актуално В програмата

Йогата Илиян Стефанов ще защитава мястото си във „Фермата“

Добави коментар

Един от най-калените участници във „Фермата“ 6 ще се бори да остане в шоуто, след като бе номиниран за първи дуелист от фермера на седмицата Милена.

Един от най-калените участници във „Фермата“ 6 ще се бори да остане в шоуто, след като бе номиниран за първи дуелист от фермера на седмицата Милена. Илиян Стефанов ще излезе на Арената в събота вечер срещу избран от него опонент, чието име ще съобщи в петък вечер. С имунитет от дуел успяха да се сдобият двама от мъжете – Мирослав Трайчевски, който получи  контузия след падане от строителното скеле и Йордан Белев, който победи в седмичната битка за имунитет.

 

Добави описание

 

„От момента, в който ме избрахте за фермер, знаех кого ще номинирам, защото искам интересен двубой. За мен от самото начало е любопитен Илиян, тъй като има високо мнение за духа и тялото си. Убедена съм, че няма да избере слаб противник, а ще предпочете най-силния мъж в стопанството“, мотивира избора си адвокатката от Пловдив.

 

В решението ѝ останалите мъже заподозряха стратегия за разчистване на силните играчи от силния пол.

 

Добави описание


По време на управлението на работата във фермата, Милена успя да си навлече гнева на ратаите Ангел и Дана, както и критики от страна на Надежда. Пчеларката от Нови Хан се противопостави на опитите ѝ да раздели участниците на лагери и директно я обвини, че не се справя с ролята си на домакиня на стопанството. Групата пострада от нова парична санкция, заради поредно нарушение на Ангел, който не спази реда за хранене на животните. С 50 лева по-нисък бюджет Милена напазарува хранителни продукти като сладолед и бира - избор, който не допадна на част от фермерите.

 

Добави описание


В сряда вечер строителният предприемач Мирослав падна при строежа на лятната къща и контузи сериозно коленете и глезените си. След обстоен лекарски преглед стана ясно, че има оток, тежко възпаление на мускулите и наранена става. Медиците са изтеглили от крака му три спринцовки с течност и са му поставили стабилизираща лонгета - гипсова шина, покрита с бинт. В следващите шест дни лекарите ще чакат подуването да спадне, за да му направят изследване с ядрено-магнитен резонанс. Дотогава Миро ще остане на специален режим във „Фермата“- няма да натоварва крака си и ще получи имунитет от дуел.


Докато лежи с гипсиран крак, участникът от Северна Македония си спечели симпатиите на зрители и участници, изказвайки се в защита на страната ни.

 

„Когато един човек от Македония поживее в България, осъзнава, че тук настроенията към нас, македонците, са много по-различни от тези, за които се говори в страната ни. Виж как мен ме приемате“, разказа с благодарност Мирослав.

 

„Навремето в Македония имаше настроения срещу българите, но в последните 7-8 години мисленето на новото поколение се промени и то благодарение на България – младите взеха гражданство, паспорти за ЕС. Вече е по-различно отношението“, допълни той.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9