Актуално Какво ще се случи...

Йоана Буковска с отличие за модна икона през 2016

Добави коментар

Обаятелната актриса отново ще провокира зрителите с неочакваните действия на Виолета Захариева във финала на „Откраднат живот“ – тази вечер от 21:00ч. по NOVA

Обаятелната актриса отново ще провокира зрителите с неочакваните действия на Виолета Захариева във финала на „Откраднат живот“ – тази вечер от 21:00ч. по NOVA

В навечерието на дългоочаквания финал и голямата развръзка на сезон 2 на „Откраднат живот“, още една престижна награда увенча актьорския състав на сериала. Като най-стилна и елегантна дама сред актрисите беше отличена харизматичната Йоана Буковска-Давидова, която получи отличие в „БГ Модна икона 2016“ .  Изключително признателна и благодарна съм за това отличие, не само заради титуловането, но и заради неговата социално-обществена значимост. Ще си позовля да цитирам Коко Шанел, която съм имала възможност да играя дълго време:

„Модата отминава, но стилът остава“, сподели актрисата, която получи емблематичната статуетка със смокинов лист.

Довечера Буковска ще изненада за пореден път не само героите, но и зрителите с неочаквани действия на противоречивата Виолета Захариева, която се превърна в един от най-дискутираните и интересни образи в успешната продукция.  .

Тази вечер, от 21:00ч. по NOVA последният епизод от сезон 2 ще поднесе изпитания и разкрити тайни на героите, за които  дори не са подозирали.

  • Александър Василев ще бъде последният член на семейство Генадиеви, който ще разбере дълго пазената размяна.
  • Тежката операция на Наталия ще се окаже силно въздействие върху отношенията с Калин, които ще се окажат по-близки от всякога.
  • Неволна грешка на Петър ще даде карт бланш на Виолета да покаже най-тъмната си страна с нанасяне на нов удар върху д-р Стилянова. 
  • Устремения към висок пост в болницата д-р Мазов ще се срещне с една от ключовите жени в живота му, която ще преобърне всичките му решения.    

Какво ще направи Алекс? Колко жестока може да бъде Виолета в отмъщението си? Ще направят ли Калин и Наталия нова крачка в отношенията си? – зрителите ще разберат на финала на сезон 2 на най-успешния медицински сериал у нас.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Йоана Буковска , Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​