Актуално Други

Йоана Буковска-Давидова отряза косите си заради „Откраднат живот: Възмездието”

Добави коментар

Промяната на Виолета Захариева е само част от новите посоки за героите в трети сезон, който ще стартира на 20 февруари от 20:00ч. по NOVA

Душевно изцеление за едни и пълен крах за други ще донесе предстоящият сезон на "Откраднат живот: Възмездието", който ще стартира на 20 февруари от 20:00ч. в ефира на NOVA.

Трансформациите на героите от МБАЛ „Св. Кирил” ще бъдат не само емоционални, но и визуални. По време на снимките Йоана Буковска-Давидова и екипът взимат важно за актрисата и нейния образ решение – да промени коренно визията си, подстригвайки косата си до едва няколко сантиметра. Голямата крачка за актрисата, която вдъхва живот на един от най-интересните и противоречиви герои в сериала – Виолета Захариева, е свързана именно с реалистичното пресъздаване на героинята.  „Общоприета максима е, че когато една жена си отреже косата, това винаги е ново начало, опит да „рестартираш“ живота си, да „скъсаш“ с миналото. Понякога това не е въпрос на личен избор, а неотменна част от обстоятелства, на които се подчиняваш. Това е и допирната точка между Виолета и Йоана, които са с чисто нова визия“, споделя Буковска. Актрисата допълва, че в сюжета поводът ще бъде повратен момент в живота на един от най-непреклонните персонажи.  

 

Добави описание

 

„Решението на Йоана беше изключително смело. Самата тя ни предложи да бъде автентична в трудностите на Виолета. Вероятно това е резултатът, когато актьор и образ се слеят толкова силно, че са готови на жертви един за друг”, коментират от екипа на най-успешния български сериал на медицинска тематика у нас, загатвайки, че това е една от многото промени, които ще провокират сетивата на феновете в трети сезон.

Каква е причината Виолета да отреже косите си? Ще бъде ли това ново начало за героинята й? – зрителите ще разберат в новите епизоди от трети сезон на „Откраднат живот: Възмездието” от 20 февруари по NOVA. 


Очаквайте „Откраднат живот: Възмездието“ на 20 февруари от 20.00ч. по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​