Актуално Какво ще се случи...

Интригата в „Съни бийч“ се заплита с необратими последици за героите

Добави коментар

орият епизод на новия български сериал „Съни бийч“ ще се излъчи в петък...

Вторият епизод на новия български сериал „Съни бийч“ ще се излъчи в петък, отново от 20 часа по bTV. Телевизионната премиера на продукцията на 21 февруари пожъна огромен успех. И на 28 февруари bTV ще заложи на успешната петъчна програмна схема, като веднага след „Съни бийч“ ще излъчи криминалната комедия „Ченгето от Белвил“, а от 23 часа - „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

 

Добави описание

 

В първи епизод на „Съни бийч“ лятото за четиримата сезони работници в голям хотел на Слънчев бряг тъкмо започна. Плановете на пиколото и разведен баща Гомес /Бойко Кръстанов/, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестра Дарина /Лидия Инджова/ и сваляча с типичен за спасител хумор Младен /Иво Аръков/ се объркаха напълно. Срещу тях се изправи синът на собственика на хотела Никола /Явор Бахаров/, който в ролята си на новия управител ще започне ударно да разчиства сметките с унизилите го предишната вечер негови служители. Арогантният, но несигурен в себе си наследник, ще приложи подмолни номера на Ивон и ще я принуди да вземе ново решение за живота си.

 

Добави описание

 

Хиляди усложнения ще притиснат пиколото Гомес именно в деня, в който трябва да се посвети на сина си Марти, който има рожден ден. Благодарение на своята находчивост той ще се сдобие с чужда лъскава кола, но това ще го сблъска челно с изкусителен флирт с красива и интересна млада жена /Боряна Братоева/. Закачката помежду им обаче ще има изненадващ край. А след своята „първа“ нощ Дарина и Младен намират общ език и изглежда, че между тях ще се роди нещо повече от приятелство.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съни бийч

Пясъкът на „Съни бийч“ ще се разтресе от появата на нов персонаж

Всичко се обърква за героите от „Съни бийч“ и „АЛФА“

Нови персонажи в „Съни бийч“ и изплуване на дълбоко пазена тайна в „АЛФА“

Два оригинални български сериала в пролетната програма на bTV

Наталия Кобилкина подчинява мъжете във финалната седмица на „Съни бийч“