Актуално Какво ще се случи...

Интересни премиери през месец юли по TV 1000

Добави коментар

TV 1000 ще излъчи за първи път „Неочакван обрат“, „Туистър“, „Дами в лилаво“ и „Щастлив брак“

TV 1000 ще излъчи за първи път „Неочакван обрат“, „Туистър“, „Дами в лилаво“ и „Щастлив брак“

През месец юли TV 1000 ще изненада зрителите с динамични и вълнуващи премиери, които ще се излъчват всеки понеделник от 21:30 часа. Началото ще бъде дадено на 6-ти юли с драмата „Неочакван обрат“, а седмица по-късно, на 13-ти юли е ред на екшъна „Туистър“. На 20-ти юли ще се излъчи „Дами в лилаво“, а на 27-ми юли – „Щастлив брак“.

Филмът „Неочакван обрат“ разказва за живота на Бъди Амарал (Бен Афлек). Той е успешен рекламен специалист от Лос Анджелис, който има непостоянни отношения с дамите, но мечтае за истинска дългосрочна връзка. Един ден Бъди продава на непознат билета си за полет, за който всички места са изкупени. Той е шокиран, когато научава, че въпросният самолет се разбива и мъжът, на който е дал своя билет загива. Година по-късно, все още преследван от мисълта за инцидента, Бъди се среща с Аби Джанело (Гуинет Полтроу) - вдовица на жертвата. Скоро открива, че е силно привлечен от Аби и чувството е взаимно. Но макар че иска да ѝ предложи брак, той не е сигурен дали да ѝ каже, че е косвено отговорен за смъртта на съпруга й.

Туистър

Но интересните истории не приключват дотук. ЕкшънътТуистър представя две конкуриращи се групи от учени. Сблъсъкът е между Джо Хардинг (Хелън Хънт) с нейната група от безразсъдни студенти и д-р Йонас Милър (Кари Елуис) с неговите елитни кадри, които залагат на най-съвременните технологии за научни изследвания. Всички те се опитват да извоюват своето място в историята на метеорологията, когато очакват най-голямата буря от половин век насам да удари Оклахома. Борбата между научните екипи е кой ще бъде първият, който ще постави собствено оборудване в циклона, за да предава ценни научни данни за поведението на торнадото. Но за да направят това, те трябва да се позиционират директно на пътя на опустошителната вихрушка и да бъдат винаги точно пред бушуващата буря, предвиждайки всеки неин ход.

Дами в лилаво

Драматичните истории продължават и в „Дами в лилаво“. Действието във филма се развива през 1936 г. Джанет Уидингтън (Маги Смит) и сестра ѝ Урсула (Джуди Денч) са две стари дами, които споделят дома си в Корнуол на Южното крайбрежие на Англия. След една буря сестрите откриват, че непознат човек е бил изхвърлен на плажа пред къщата им. След като пренасят тялото вътре, те откриват, че жертвата е красив поляк на име Андреа Маровски (Даниел Брюл) е със счупен глезен. Освен това не говори английски, а само полски и немски. Докато се грижат за добре изглеждащия корабокрушенец, наполовина по-млад от тях, двете сестри започват изтънчена война за неговите чувства.

„Щастлив брак“

В „Щастлив брак“ едно семейство е трайно разбито, когато съпругът заминава на бизнес пътуване, а вярната му жена открива доказателства, които разкриват неговата чудовищна истинска същност.
Как ще постъпи Дарси (Джоан Алън), когато разбере, че е застрашено не само семейството, но и животът ѝ - предстои зрителите да видят. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Щастлив брак , Туистър , Неочакван обрат , Дами в лилаво