Актуално Какво ще се случи...

„Имението Даунтън” с двоен епизод за премиерата на 17-и декември 2013

Добави коментар

Всичко хубаво идва в двойни дози – това ще докаже премиерата на най-успешната съвременна британска драма „Имението Даунтън”.

Всичко хубаво идва в двойни дози – това ще докаже премиерата на най-успешната съвременна британска драма „Имението Даунтън”.  Рекордьорът на Гинес ще дебютира в ефира на Нова ТВ на 17-и декември, от 20.00 ч., не с един, а с цели два епизода.

Добави описание

В продължение на два часа, от 20.00 до 22.00 ч., поредицата ще въведе зрителите в света на Едуардската епоха и начина на живот на аристократичната фамилия Даунтън.

Добави описание

Историята ще ни срещне с пълния блясък на имението и ще ни запознае с основните персонажи –графа на Грантъм – Робърт Кроули (Хю Боневил), съпругата му Кора (Елизабет Макгавърн), трите им дъщери, графинята на Грантъм и майка на Робърт – Вайълет (Маги Смит), многобройната прислуга и човека, който ще провокира дългогодишните традиции и порядки – новият наследник на фамилията – Матю Кроули (Дан Стивънс).

Добави описание

Още в първия епизод ще се очертаят и основните сюжетни линии – потъването на Титаник ще остави една фамилия без наследник, ще срещне два коренно различни свята с техните навици и противоречия и не на последно място, ще бъде поставено началото на една любовна история.

Добави описание

Интересното около „Имението Даунтън” е, че докато екип от над 100 души се грижи за организацията на всеки един детайл в сериала, зад историята стоят само… двама души – авторът и носител на Оскар Джулиан Фелоус и изпълнителният продуцент Гарет Нийм. 

„Тайната на успеха се крие в броя на играчите зад сцената, или по-скоро в тяхната липса”, споделя Нийм.

„Двамата измисляме нещо, а след това Фелоус пише всеки епизод сам. Като създател и автор на поредицата, той е свободен да прави, каквото поиска", допълва той. „Големите продуцентски екипи създават затруднения, защото в кухнята им има твърде много готвачи. Подобно нещо липсва в "Имението Даунтън". Това е най-малкият продуцентски екип на телевизионна продукция и за нас е правилната рецепта", коментира Нийм.

Скромният продуцентски екип обаче води след себе си до повече от впечатляващи резултати.

Освен признанието на критиците, спечелените два Златни глобуса и 9 награди Еми, историята на семейство Даунтън дотолкова впечатлява първата дама на САЩ Мишел Обама, че тя кани целия актьорски състав да посети и обиколи Белия дом.

Добави описание

Обиколката на президентския дворец е водена от личната камериерка на първата дама на САЩ. Според критиците, причината, поради която Мишел Обама е толкова верен фен на продукцията, е, че вижда сходство между собственото си семейство и аристократичната фамилия Кроули и начина, по който те се справят с великите исторически събития. 

Добави описание

„Имението Даунтън” – Премиера на 17 декември 2013 г., 20.00 ч., по Нова ТВ, двоен епизод.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Имението Даунтън

Лейди Сибил от “Имението Даунтън” се омъжи

"Игра на тронове" получи 19 номинации за "Еми"