В програмата

Роберта победи Илиан в битката за оставане в „Игри на волята: България“

0/5

Роберта
Роберта

Илиан е третият напуснал приключенското риалити, „Игри на волята: България“.

Днес той се изправи в двубой срещу Роберта, в който трябваше да подредят пъзел от 9 части, както и да се справят със съпротивлението на еластично въже. По време на битката им Александър подкрепяше Роберта, което подразни Атанас и близначките. В крайна сметка жената в битката спечели.

„Тъпо ми е, яд ме е на мене си. Моите приятели, които остават вътре, тежко и горко им. За тях ме е най-яд, че ги оставих“, сподели Илиан след края на играта.

„За мен тази победа означава много, означава извоювано уважение от племето“, пък бяха първите думи на щастливата Роберта.

Александър

Стана ясно, че Александър е откраднал вафли и тайно е давал само на Радостина и Ана Мария от тях. Заради нарушението на правилата племето на Траки получи сурово наказание от капитан Бялото Мите. След като се прибраха от битката те завариха рибарската колиба заключена.

„Днес не сте желани е моя дом“, каза им капитанът. Радостина, Ана Мария, Добрин и Александър тръгнаха да търсят завет в гората, а близначките и Атанас намериха подслон зад колибата и не можеха да разберат защо Добрин е избрал да бъде с другите, като и той не е ял от вафлите.

Жените от Славяни пак се разделиха! Само няколко дни след като заявиха, че ще номинират заедно мъже, жените от Красивите отново се разцепиха. Марешка зави, че Бояна много я натоварва и започна да прекарва времето си с мъжете. Дали ще я приемат Март, Томас, Георгиос и Веселин или ще приемат поведението и за поредната стратегия, следва да разберем.

 

Траки спят навън за наказание

 

Първото интервю на Илиан след напускане на шоуто ще бъде тази вечер в „Игри на волята: студио“. След това в неделя ще бъде гост на „Събуди се“, а в понеделник можем да го видим и в ролята му на коментатор в „На Кафе“.

Понеделник всичко за племената започва отначало!

 

„Игри на волята: България“

 

Предстои им най-важната битка, тази за територия. Единствено Славяни са в пълен състав, Прабългари са едва 6, а Траки са седем. Само Траки все още не са били в луксозната вила, в която вече две седмици живеят Прабългари. Как ще се справят в териториалната битка, кой къде ще живее и дали разделенията в племената ще продължат, ще разберем в понеделник от 20:00 час по NOVA.

Още за Игри на волята, Игри на волята: България

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg