В програмата

Игри на волята: България: Прабългари бяха погълнати от траки и славяни

0/5

Днес, понеделник 14 октомври племето на Прабългари изчезна от „Игри на волята: България“. То беше най-малобройното племе и това беше причината да бъдат погълнати от другите две племена. Битката за територия се проведе само между Траки и Славяни, като освен за ключа от резиденцията те се бореха и кое племе първо да избира войн от Прабългари.

„Не е приятно да те избират като продукт на пазара“, заключи Роберта. Племената стартираха от плажа и трябваше да плуват до понтон, там трябваше да развържат топка и да се върнат с нея на брега. На брега трябваше да я вкарат в коша и чак след това можеше да стартира следващият участник. Славяни се справиха по-бързо с шестте топки и заслужиха правото да са в лукса и да избират първи, а Траки ще са в рибарската хижа през тази седмица.

Първият избор на Славяни беше Роберта, защото според племето те имат нужда от жена и то силна такава. Траки от своя страна взеха Пламен, защото смятат, че той освен силен е и умен и има много силни качества. Вторият избор на Славяни беше Стоян. Те заявиха, че той е показал добри умения, а и не искат „изгнили ябълки“, какъвто смятат, че е Юлиян. Вторият избор на Траки беше най-труден, защото племето се чудеше между Венцислава и Юлиян. Венци е с контузена ръка и това беше основния мотив да не изберат нея, а в Юлиян. Повечето виждат в негово лице освен силен играч и голям манипулатор и тактик, който може да настрои племето. В крайна сметка Траки се спряха на Юлиян, като най-яростен противник на решението е Александър. Дали чувства заплаха за трона си и дали Юлиян няма да го измести, ще разберем в следващите дни.

Венцислава не беше избрана от нито едно племе. „Яд ме е, че си тръгвам без битка“, сподели военната.

 

Съдбата на Венцислава ще се реши във вторник, 15 октомври

 

Каква ще бъде нейната съдба и ще се завърне ли в предаването, ще разберем вторник вечер от 21:00 часа по NOVA.

Отново във вторник, 15 октомври ще видим и първата капитанска битка, която ще се проведе само между двама капитани, тези на Траки и Славяни. Как ще бъдат избрани капитаните, каква ще е битката, кой ще спечели и каква ще бъде наградата му, ще видим утре вечер.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg