Актуално В програмата

Идва време за разделно в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Тази вечер в Hell’s Kitchen България зрителите ще видят как петимата претенденти за голямата награда от 100 хиляди лева в третия сезон на шоуто ще сложат началото на наистина ожесточената битка за надмощие по между си.

Тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите ще видят как петимата претенденти за голямата награда от 100 хиляди лева в третия сезон на шоуто ще сложат началото на наистина ожесточената битка за надмощие по между си. Идва време разделно в Hell’s Kitchen България и всеки се изправя срещу всеки в битка да остане до финала на най-оспорваното кулинарно състезание.

 

Отборната игра ще отиде на заден план, за да отстъпи място на епични сблъсъци на силни характери, его и огромен хъс за победа. В името на войната за лидерство едно приятелство ще се превърне в съперничество, а нивото на конкуренцията ще се покачва с всяка изминала минута. Още един ще напусне Кухнята на Ада, но кой ли ще той? Шеф Виктор Ангелов ще предизвика своите топ готвачи да покажат висш пилотаж в кухнята и да сътворят своята кулинарна визитка като спектакъл в чиния. Бомба със закъснител обаче ще заплашва индивидуалното им представяне, за да избухне по време на изпълнението на вечерните поръчки.

 

Добави описание


Дали Недялка, Галя, Реджеп, Цветомир и Атанас ще успеят да запазят черните си куртки и мястото си в Hell’s Kitchen България или още един ще се провали с гръм и трясък? За да открие най-способния готвач сред тях шеф Виктор Ангелов ще ги предизвика да заявят себе си и да сътворят амбициите си в една чиния. Ще има яростно съревнование на талант, визии, текстури, техники, вкус, хъс и въображение. Но дали и петимата ще успеят да приготвят истински фойерверк в чиния или шеф Ангелов отново ще остане разочарован от разминаването между претенции и реалност?


Едно е сигурно – бурни емоции и драматични обрати ще владеят Кухнята на Ада. Петимата кулирани гладиатори ще влязат в решителна схватка при изпълнение на вечерните поръчки, но дали само един ще загуби? Отборната игра ще се окаже всъщност елементарна битка, в която всеки е сам за себе си. Един ще готви със собствено темпо, без да се съобразява с останалите, друг ще се опитва да управлява кухнята, но май ще полага повече усилия да се справя със собствената си паника, докато трети ще осъзнае, че Кухнята на Ада вече е само една вражеска територия, в която приятели и съотборници няма. Как ще се развие битката за оцеляване в Hell’s Kitchen България и каква ще е печелившата стратегия за уважението на шеф Ангелов? Гледайте довечера в новия епизод на най-популярното кулинарно риалити в телевизионния ефир от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen