Актуално В програмата

Ицо Хазарта ще оценява уникални умения в новия сезон на „България търси талант“

Добави коментар

Хитовият рапър Ицо Хазарта ще бъде жури на новия сезон на „България търси талант“ по bTV.

Хитовият рапър Ицо Хазарта ще бъде жури на новия сезон на „България търси талант“ по bTV. За втори път той ще коментира и оценява уникалните качества на стотиците таланти, които ще се качат на най-голямата шоу сцена в страната. Авторът на албума „Неправилен рап“, който взриви меломаните през май, ще се придържа към автентичния си градски, критичен и модерен поглед към богатата палитра от човешки способности. „Съвременният поет“ ще използва отличния си арсенал от хумор и сатира, за да усмихне и развълнува зрителите на bTV със своя прочит на невижданите способности на претендентите за голямата награда от 50 000 лева.  

 

„Мислех си кое е по-трудно – да оценяваш или да бъдеш оценяван. Но съм много оптимистичен за това, което ще видим ние и зрителите, защото този сезон ще бъде различен“, коментира той. „Има таланти, които дори не съм си представял, че може да съществуват. Лесно е да оценяваш, когато видиш нещо оригинално, представено с увереност. Много е трудно, когато става дума за силно амбициозни родители, които желаят да видят своите деца в ефир и ги окуражават в дейности, в които не са чак толкова добри. Трудно е, защото тогава си в положение да говориш на детето, а ти трябва да говориш на родителя”.

 

Добави описание


Ицо Хазарта


Христо Петров, по-известен с професионалния си псевдоним Ицо Хазарта, е роден на 19 декември 1979 г. в София. Учи първо в 76 ОУ, а през 1998 г. завършва Националната гимназия за древни езици и култури. От 1998 г. до 2000 г. е студент в НБУ, специалност "Публична администрация", но така и не завършва. През 1996 г. заедно с трима приятели от основното училище създават групата"Ъпсурт", която в последствие се превръща в най-успешната българска рап-банда от 90-те години до днес. Първият им запис е направен през април 1996 г., а първия си албум издават през 1999г. От тогава имат четири студийни албума, от които излизат хитове като "Нон-стоп", "Чекай малко", "И твойта майка също", "3 в 1", "Колега", "Втора цедка", "Звездата", като всички текстове са написани от Ицо. С групата имат над 2000 концерта и клубни участия в България, Македония, Германия, Англия и Австрия. През 2012 г. Ицо става един от създателите на музикалната интернет-платформа "FACING THE SUN", която се превръща в най-големия български музикален канал в интернет с близо един милион абоната. През 2014 г. Ицо пуска и първата си самостоятелна песен "Хип-хоп". В началото на 2019 г. излизат тоталните хитове „Браво“ и „Гладен“, а малко след това Ицо издава и първия си солов албум „Неправилен рап”, с който буквално взривява българската музикална сцена.


Ицо има две дъщери-Аделина и Лора, а дамата на сърцето му от 2008 г. е стилистката и балерина Женя Димова. Всички те обожават семейните пътешествия – както в България, така и из Европа. Ицо обича да спортува, да чете книги, да готви, да яде череши и да се разхожда из природата, понякога в компанията на черния му шарпей Фърги.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя