Актуално Други

Яни отстрани Станислав шест дни преди финала на „Фермата“ 3

Добави коментар

Станислав Ласкин, един от фаворитите за наградата от 100 000 лв. този сезон, отпадна от „Фермата“ след извънредна елиминационна битка само 6 дни преди финала.

Станислав Ласкин, един от фаворитите за наградата от 100 000 лв. този сезон,  отпадна от „Фермата“ след извънредна елиминационна битка само 6 дни преди финала.  29-годишният  самоковец беше отстранен от Яни в една от най-лесните за дърводелеца игри – цепене на дърва.

 

Добави описание


На последния дуел в неделя вечер водещите Иван и Андрей обявиха нови правила в шоуто, според които последният участник, отпаднал от битка на Арената, а именно Марина, избира фермер на седмицата, който получава имунитет за елиминационната битка на следващия ден. В прощалното си писмо чеченката посочи Алек за последен фермер на седмицата и така футболистът не само се приближи с крачка до финала, но и получи шанса да отстрани някой от конкурентите си за голямата награда. Тъй като Калоян и Виолета са имунизирани, футболистът се изправи пред дилемата дали да избере своя най-близък приятел в шоуто Станислав и да наруши мъжката си дума, или да жертва любовта на живота си – Валерия, като направи женски дуел. Алек избра любовта и изпрати на дуел Станислав, който се изправи срещу земеделеца Яни.

 

Добави описание


След състезание по стрелба с нож Станислав получи правото да избира пръв игрите в елиминационната битка, които бяха теглене на въже, въпроси от Алманаха и рязане на дърва. В агитката на Станислав застанаха Алек и Валерия, а Яни бе подкрепен от Виолета, Елена и Калоян. В първата битка „Теглене на въже” точката спечели Станислав, а бившият учител по история Яни обърна резултата в своя полза при въпросите от Алманаха, където надделя с три верни отговора. Изненадата за зрители и участници дойде в третата битка, където Станислав бе победен от Яни с 56 секунди разлика в цепенето на дърва. По ирония на съдбата Станислав, който си спечели славата на най-здравия дървосекач, напусна шоуто именно заради по-слабото си представяне в играта със секирата.

 

Добави описание


След заминаването на Станислав фермерите са разделени на два лагера - Елена, Виолета, Калоян и Яни плачат от щастие, а Валерия и Алек – заради загубата на най-близкия си приятел.


На 17 декември, неделя, от 20.00 часа на живо по bTV оцелелите през тази седмица участници ще влязат във финална битка за голямата награда от 100 000 лева. 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9