В програмата

Яна изненадващо напусна Къщата на VIP Brother, Петко продължава участието си сам.

0/5

Яна изненадващо напусна Къщата на VIP Brother, Петко продължава участието си сам.

Тази вечер бяха проведени първите номинации „Очи в очи“ във VIP Brother. В номинациите участие взеха и зрителите. Tе имаха възможността да гласуват във Facebook страницата на шоуто, за този когото искат да изгонят. Тримата Съквартиранти с най-висок негативен вот от зрителите получиха по още една точка за изгонване. Това бяха Кулагин, Ричард и Божана. Номинирани не можеха да бъдат Ваня, която получи защитен щит от Нора в понеделник, както и Ванко, който е със статут на „Никой“ в Къщата. Какво е довело то това решение на Биг Брадър, ще разберем утре вечер е поредния епизод на шоуто.


Номинациите „Очи в очи“ ясно показаха, че Кулагин е най-големият дразнител в Къщата. Той събра най-много негативни точки от Съквартирантите. Според другите гримьорът има унизително поведение, арогантен, брутален, невъзпитан и лицемерен, а Мира стигна и по-далече като каза, че „не му е добре душата, тя е покварена и извратена“. Другият Съквартирант събрал най-много номинации беше Диона, за която останалите смятат, че е много шумна и гневна.


Биг Брадър не прие първата номинация на Розмари, която номинира Стефан с довода, че той твърдял, че тя е с тайна мисия в Къщата. Оказа се, че Веселин се е пошегувал с манекенката, а тя не е разбрала шегата. Интересни бяха и номинациите на Стефан, който.в понеделниик се представи като стратег и номинираше силните играчи, но очи в очи номинира Кулагин и Диона.
Изненадващо за всички, днес шоуто напусна Яна, която сама пожела да излезе от играта. Танцьорката заяви, че има здравословни проблеми с едно от децата и, заради което и се налага да прекрати своето участие. Биг Брадър уважи това желание и от днес Петко е самостоятелен играч.

 

Защо Ванко загуби статута си на Съквартирант и се превърна в „Никой“, ще стане ясно утре вечер по време на епизода от 21:00 часа по NOVA.
 

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg