Актуално Какво ще се случи...

Христо Мутафчиев със специална роля в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

Добави коментар

Българските зрители отново ще могат да гледат Христо Мутафчиев на малкия екран. Тази седмица той влиза със специална роля в романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“.

Българските зрители отново ще могат да гледат Христо Мутафчиев на малкия екран. Тази седмица той влиза със специална роля в романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“. Христо ще бъде мистериозният конкурент на Зорко, Марин, който отваря новата кръчма в квартала и заплашва бизнеса на Иванови. Още утре ще станем свидетели на първата „схватка“ между двамата.

„На мен ми харесва сериалът, а и образът който ми предложиха е интересен. Работихме добре с Гочев преди и съм сигурен, че и сега ще се получи. Страхотно е отново да съм на снимачна площадка“, споделя Христо Мутафчиев.

 

„Радваме се, че Христо прие поканата ни. Линията на Зорко и ресторанта ни е много важна, а именно Христо Мутафчиев може да създаде нужната интрига. Ролята му тепърва предстои да се развие, но сценаристите са доста запалени от участието му“, допълни Димитър Гочев, режисьор и продуцент на сериала.


Утре ще видим и певеца Дичо, който ще играе себе си в романтичната комедия. Една от стратеигиите на новото заведение ще бъде да ползва известни личности, чрез които да привличат клиенти, първият ще бъде Дичо, а в следващите серии ще видим и още звезди.

 

Добави описание


Тази седмица в сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA в „Ние, нашите и вашите“ ще видим запознанството на Зорко с Марин и обявяването на война между двете кръчми, Цецо ще си купи нова кола, заради която Светла ще го напусне, Кристиян ще настоява за по-сериозна връзка с Деси, а Иво отново ще направи номер на Ека и ще скрие китарата на Митко.


Какво ще направи Зорко, за да привлече нови клиенти и как ще се развие връзката между Светла и Цецо? Какво ще се се случи между Кристиян и Деси и как се свири на концерт без китара? Ще разберем в новите епизоди на „Ние, нашите и вашите“  – сряда и четвъртък, от 21.00 ч. по NOVA с участието на Христо Мутафчиев и Дичо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ние, нашите и вашите

Приключиха снимките на „Ние, нашите и вашите“

Онлайн сензацията Мона разрешава тийн проблеми в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

Георги Мамалев със загадъчна роля в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

Водещата Джуджи с роля в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

DARA влиза в „Ние, нашите и вашите“