Други

Христина Апостолова и Евтим Милошев: "Синовете ни ще се срещнат в новите епизоди на "Открданат живот: Любовта лекува"

0/5

 Кадър на Христина Апостолова, Митко и Петър
Кадър на Христина Апостолова, Митко и Петър © сп. EVA

„Предстои синовете ни да се срещнат тази седмица в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува”, разкриха продуцентът Евтим Милошев и сценаристът Христина Апостолова при гостуването на тяхното семейство в "На Кафе" заедно с малките актьори.

 

Добави описание

 

„Сцената вече е заснета, монтирана и готова за ефир. По-големият ще даде съвет на по-малкия как да събере майка си и баща си. В живота двамата си дават съвети взаимно. Митко не е със самочувствието, че е много по-напред и знае много повече неща. В критични ситуации са особено мили, когато са нахокани и двамата. Затварят се заедно в стаята, започват едни тежки въздишки и се успокояват един друг”, разказа Христина Апостолова.

 

Димитър Рачков – младши влезе в ролята на оставения в дом за деца Коко и между него и героинята на Марта Вачкова - сестра Жекова, възникнаха топли взаимоотношения. Петър Милошев пък се превъплъти в сина на доктор Христо Карагьозов, чийто образ изгражда Владимир Карамазов. Около двете деца се развиха някои важни сюжетни линии в най-успешния български медицински сериал. 

 

Тази седмица решението на сложни въпроси ще вълнува както най-младите герои, така и лекарите в „Св. Анастасия“. Доктор Карагьозов окончателно ще се дистанцира от Дарина, а Пепе ще потърси съвет от Коко за взаимоотношенията на възрастните. Мирослава – момичето, с което доктор Кръстева се срещна в клиниката, ще се яви на контролен преглед при доктор Тасев. Посещението й в болницата ще постави под въпрос борбата със зависимостта към алкохола и възможността за по-добро бъдеще. Междувременно професор Цонев ще направи решаваща крачка в отношенията си с доктор Кръстева. Доктор Стаменова ще намери доказателства за присъствието на Фотев в болницата, а съмненията за смъртта на Ина ще стават все по-ясни. 


Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.
 

Още за Откраднат живот

20:00
22.10.2019
Откраднат живот: Кръвни връзки (премиера) - сериен филм, сезон 8
20:00
23.10.2019
Откраднат живот: Кръвни връзки (премиера) - сериен филм, сезон 8
20:00
24.10.2019
Откраднат живот: Кръвни връзки (премиера) - сериен филм, сезон 8

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg