Актуално Какво ще се случи...

Холивудски забавления всеки понеделник по TV1000 през септември

Добави коментар

Всяка понеделник вечер TV1000 ще ни предостави първокласно забавление в компанията на холивудски звезди.

След края на летните отпуски ни очаква един също толкова интригуващ септември. Всяка понеделник вечер TV1000 ще ни предостави първокласно забавление в компанията на холивудски звезди.

На 1 септември горещият кино маратон започва с биографичната драма „Инид”.

Инид

Филмът разказва за живота на Инид Блайтън, която като дете започва да разказва истории на братята си като бягство от скандалите на родителите им. Тези разкази постепенно я превръщат в известна писателка, даряваща радост на всички деца, но същевременно пренебрегваща своите собствени.

Инид

„Инид” ще ни погълне в нейната завладяваща драматична история в 21:00 ч. по TV1000.

Реалните истории продължават с втората премиера за месеца - „Полет 93”, на 8 септември, в 21:00 ч.

„Полет 93”

Филмът пресъздава драматичните събития от злочестния 11 септември 2001 г. Действието се развива на борда на Полет 93 - един от отвлечените самолети. По един изключително интригуващ начин ще станем свидетели на трагедията, разиграла се във въздуха.

„Полет 93”

Ще съпреживеем заедно с героите 90 минути, изпълнени с ужаса, страха и тревогата на операторите по наземен контрол и авиодиспечерите, пътниците и техните разтревожени семейства.

Следваща спирка от кино маратона е на 15 септември, в 21:00 ч. с криминалния трилър „Ханибал: Потеклото”.

Ханибал: Потеклото

Станал свидетел на насилствената смърт на родителите си младият Ханибал избягва в Париж.

Ханибал: Потеклото

Със силно изразени наклонности към науката там той усъвършенства уменията си и си осигурява необходимите средства, за да раздаде правосъдие на военните престъпници, които го преследват ден и нощ.

Давай Франки

След поредицата драматични филми идва ред зрителите на TV1000 да се развеселят с комедията „Давай Франки” на 22 септември, от 21:00 ч.

Давай Франки

Продукцията ще ни забърка в щура веселба покрай един случайно направен секс запис, който Франки и брат му Брус отчаяно се опитват да изтрият.

Императорски клуб

Септемврийският кино маратон завършва на 29 септември, в 21:00 ч. с „Императорски клуб”. Драмата ни разкрива житейския урок на принципния преподавател по класически езици Уилям Хъндърт. Неговият строго контролиран свят се разклаща из основи, когато в класа му пристига един нов ученик и провокира промяна във взаимоотношенията между учител и ученик.

Императорски клуб

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ханибал: Потеклото , Полет 93 , Инид , Императорски клуб , Давай Франки