Актуално В програмата

Холивудската актриса Маги Джиленхол в „Като на кино” тази събота

Добави коментар

В студиото гост ще бъде Михаела Филева, която прави дебюта си в озвучаването като вълчицата Бианка в анимацията „Овца или вълк”

Холивудската актриса Маги Джиленхол е специален събеседник на Стаси Кара в „Като на кино”. Предаването започва в 18:00 ч. тази събота, 1 октомври, по bTV Cinema. 
 

Двете дами се срещнаха в Лос Анджелис на конкурса за късометражни филми, който компанията на актьора Кевин Спейси организира за пети пореден път. Всяка година в проекта се включват големи имена като Маги Джиленхол. Тя разказва за емблематичните си роли във филми като „Секретарката” и „Лудо сърце”, както и за живота със съпруга си – актьора Питър Сарсгард.

 

„Помага ми това да живея с актьор, и то много добър актьор, в няколко отношения! Ако сме си направили планове и те трябва да се променят в последния момент, заради непостоянния график, който имаш с тази професия, той няма да ми се разсърди! Никога няма да ми натяква, защото той знае много добре как нещата се променят в последния момент, и то по всякакви причини! Може да се разочарова, но разбира”, споделя актрисата.

 

38-годишна Маги е дъщеря на режисьора от шведски произход Стефан Джиленхол и сценаристката с еврейски корени Наоми Фонер. Нейн по-малък брат е актьорът Джейк Джиленхол, познат от „Планината Броукбек”, „След утрешния ден” и „Любовта е опиат”.

 

Холивудската актриса Маги Джиленхол в „Като на кино” тази събота

 

В студиото на „Като на кино” ще бъде певицата Михаела Филева, която прави дебюта си в озвучаването като вълчицата Бианка в анимацията „Овца или вълк”. Михаела е много ентусиазирана от опита си в това и подробно разказва за преживяванията си в студиото.  В лентата има и песен в нейно изпълнение.

 

Анимацията излиза на екран от 7 октомври, а сред другите озвучаващи звезди са Рафи, Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева.

 

Михаела Филева и Стаси Кара ще коментират и други интересни филми на големия и малкия екран, и ще видят част от забавните скечове на комика Зак Галифанакис с Хилъри Клинтън и Брад Пит.

 

В този брой на „Като на кино” ще видим и втората част от срещите на Стаси Кара със звездите от сериала „Западен свят”.  Този път това са актьорите Джеймс Марсдън, Танди Нютън и Евън Рейчъл Ууд.

 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като на кино

Весела Бабинова е водещ на „Като на кино“ тази събота

Стефан Денолюбов е водещ на „Като на кино“ тази събота

Яна Титова ще е водещ в „Като на кино“

„Като на кино“ се завръща в нов формат от 8 септември

Асен Блатечки тази събота в „Като на кино“