Актуално В програмата

Хоби-готвачите в MasterChef играят на кулинарни асоции, създават врагове и правят профитероли

Добави коментар

Хоби-готвачите ще трябва да загърбят егото си, да се съсредоточат върху координацията и разпределението на ролите, за да предложат неочаквано добро тристепенно меню в отборната битка.

Във вторник от 21:00 часа в MasterChef по bTV хоби-готвачите ще трябва да загърбят егото си, да се съсредоточат върху координацията и разпределението на ролите, за да предложат неочаквано добро тристепенно меню в отборната битка. Забавна кулинарна игра на асоциации ще повдигне настроението преди голямата екипна игра. Мръсни игри и недобро планиране ще поставят съдбата на някого на карта, а изборът дали да затрудниш или помогнеш на противника ще отличи най-гъвкавите. Във финалната фаза на състезанието трима хоби-готвачи ще се борят да запазят престилката на MasterChef с кула от профитероли, като същевременно защитят заложената на карта репутация на журито.

 

Хоби-готвачите ще се разделят в два отбора, за да приготвят впечатляващо тристепенно меню за трима много критични гости – Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки. Още при разпределението на силите ще проличат личните пристрастия, а условието от страна на журито да се снабдят с продукти от склада само за 1 минута, ще притесни сериозно гладиаторите. За да увеличат времето за пазар, те ще трябва да се разберат без думи в кулинарна игра. Обяснението на всяка от 5 карти само с жестове и звуци ще донесе на екипите по 2 допълнителни минути, а артистичното представяне ще разчупи атмосферата в кухнята на MasterChef. След искрените забавления, капитаните ще наложат мнението си и въпреки несъгласието на екипа, си ще бъдат твърди в избраната концепция. Мръсни номера и бързи промени в позицията, недопустимо разхищение и неспазване на основното правило за адаптиране на рецептата към наличните  продукти, липса на план, подплътена с огромно въображение ще създадат сериозни спънки пред кулинарите.  А как се обясняват ряпа, свинско със зеле, октопод на скара и боб с наденица с жестове, дали взискателното жури ще одобри порциите, в които дори гладиаторите не вярват и кой отбор ще се спаси от стрес теста, зрителите ще видят във вторник от 21:00 часа в MasterChef по bTV.

 

Добави описание

 

Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки ще дадат на победителите правото да изберат продуктите за своите загубили конкуренти след томболен принцип. Пълната свобода при избора дали да затрудниш или помогнеш на противника ще бъде ограничена само от 2 условия – времето за готвене от 45 минути и задължителното присъствие на протеин в кошницата. Шампионите ще дадат възможност за „доказване на претенции“, ще „закопават“ и ще изпращат хора „да се пържат в Ада“. От своя страна гладиаторите в стрес теста ще имат правото да се откажат от един от продуктите, но ще трябва да използват всички останали така, че да не се окажат сред трите най-лоши чинии, които рискуват да напуснат играта.  Дали гениалните готвачи могат да приготвят шедьоври дори с най-обикновените продукти,  на кого му е омръзнало цял живот да се „оправя със скумрии“ и кой ще направи най-лошото в кухнята – да няма идеи и да изгуби вяра в себе си? Чия стратегия ще се окаже работеща, кой ще разкрие вълка под овча кожа и кой ще докаже, че има нюх и въображение, достойни за титлата MasterChef, зрителите ще видят във вторник от 21:00 часа по bTV.

 

Трима хоби-готвачи, които не се представят на очакваното от Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки ниво ще отидат на финалния етап от стрес теста, а един от тях ще загуби шанса да се бори за престижната титла, голямата награда от 100 000 лева и курсът в академия Le Cordon Bleu в Лондон. Те ще трябва да докажат потенциаля си, приготвяйки кула от профитероли с два различни вкуса за 90 минути. В сложната задача, ще имат правото да използват експертните съвети на журито, като разпределят помощта на томболен принцип. Но стротого и справедливо жури ще ги насочва само в първите 30 минути от предизвикателството, а те сами ще преценят как да използват това време и в каква последователност ще изпълняват стъпките в рецептата. Докато един напредва и влага цялата си концентрация в насоките на професионалиста, то друг ще чувства приятелска подкрепа, а трети ще се разсейва и ще пропусне ценната информация. 

 

Добави описание

 

Дали ще защитят заложения авторитет на журито, ще успеят ли да преодолеят малките грешки, да разпределят времето си за приготвяне на перфектни компоненти за класическия френски десерт и кой ще напусне шоуто, зрителите ще видят във вторник от 21:00 часа в MasterChef по bTV.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Биляна, Осман и Марианна се борят за титлата MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи