Актуално Какво ще се случи...

Хитовият сериал на Дисни „Виолета” в ефира на Нова

2 коментара

Хитовият тийн сериал „Виолета” дебютира в ефира на Нова от утре, 10 януари 2015.

Виолета е тийнейджърка, която притежава специален талант - да пее. Тя не подозира за дарбата си, а нейният баща прави всичко възможно да не открие таланта си. Така започва историята в хитовия музикален тийн сериал на Дисни „Виолета”, който зрителите могат да гледат от този уикенд - всяка събота и неделя от 6.30 ч. по Нова.

Завладяващата комбинация от музика, романтика, хумор и напрежение печели на поредицата огромна популярност в цял свят. Още в първата година след излизането си на екран „Виолета” е отличена в няколко категории на престижните награди за тийн телевизия Kid’s Choice Awards в Аржентина, Мексико, Колумбия и САЩ. Саундтракът на сериала заема челните места в музикалните класации в Италия, Португалия, Испания и Полша, като в основата на успеха е образът на главната героиня Виолета.

Виолета е наследила музикалния талант от майка си - известна певица, починала при трагична катастрофа по време на турне. Баща ѝ Херман е човек на успеха и въпреки че е много строг, обожава дъщеря си. След катастрофата Херман отвежда Виолета в Мадрид и прави всичко възможно тя не последва пътя на майка си на сцената. Когато обаче двамата се завръщат в родния им град Буенос Айрес, тайно от баща си Виолета посещава уроци по пиано в престижното музикално училище „Студио 21”. Там тя се запознава с Анджи - нейната леля и нова преподавателка, благодарение на която открива своя талант. В студиото тя намира нови приятели, сблъсква се с нови врагове и наред с призванието открива любовта.

Добави описание

Между Виолета и изпълнителката на нейната роля - актрисата Мартина Стоесел, има много прилики, които със сигурност допринасят за успеха на сериала. Мартина е родена в артистично семейство в Аржентина, но за разлика от нейната героиня родителите ѝ подкрепят таланта й. Звездната роля като Виолета е нейната първа поява на телевизионния екран, която носи световен успех с песните от саундтрака.

Не пропускайте вълнуващата история и музикалните приключения в сериала „Виолета” от 10 януари 2015 - в събота и неделя от 6.30 ч. по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Виолета

Дисни обяви вълнуващото завръщане на хитовата поредица „Виолета“