Актуално Какво ще се случи...

Хитовият комедиен екшън сериал „Такси: Бруклин” – от 21 декември в 22.00 ч. по Нова

Добави коментар

Предпразничен екшън и забавни приключения с Люк Бесон в ефира на Нова

Не пропускайте новия хитов комедиен екшън сериал „Такси: Бруклин” – от 21 декември  в 22.00 ч. по Нова

Известният режисьор и продуцент Люк Бесон ще изпълни ефира на Нова с много смях, екшън и неочаквани обрати, за да подготви атмосферата за предстоящите коледни и новогодишни празници. От 21 декември, понеделник, в 22.00 ч. зрителите ще могат да проследят епизодите на новия хитов комедиен екшън сериал „Такси: Бруклин”, създаден по световноизвестната кино поредица.

Бесон отдавна мечтае да претвори историята на филма „Такси” в сериал, а американската телевизия NBC харесва идеята и му дава тази възможност. Поредицата обаче не повтаря механично сюжета на известния си кино предшественик.

Действието е пренесено в Ню Йорк, а историята проследява приключенията на детектив Кейтлин „Кет“ Съливан (Кайлър Лей), известна със своята отдаденост на професията и непреклонността си в преследването на престъпниците. Въпреки своя опит обаче Кет често изпада в сконфузни и комични ситуации, а основната причина за това е безумното ѝ шофиране. След като книжката ѝ е отнета, Кет сключва сделка с таксиметровия шофьор Лео Ромба да ѝ осигурява транспорт по време на нейните разследвания в замяна на протекция срещу емиграционните  служби, които искат да го екстрадират. Изключително умел шофьор, умен и надарен с добра интуиция, Лео би бил перфектният помощник на Кет, ако двамата не се караха постоянно. Техните противоречия често стават причина за неприятни, но и много забавни ситуации. Двамата обаче не се спират пред нищо, за да заловят престъпниците, които преследват.

За ролята на таксиметровия шофьор Лео Рамбо Бесон привлича френската кинозвезда Джаки Идо, който впечатлява американските кинокритици със своята харизматичност в „Гадни копилета” на Тарантино. Изпълнението му в „Такси: Бруклин” обаче е това, което носи на Идо световна известност и му отваря вратите на Холивуд. По предложение на своя американски сценарист и творчески продуцент Гари Скот Томпсън Бесон поверява образа на детектив Кейтлин „Кет“ Съливан  на актрисата Чайлър Лей, известна с участието си в „Анатомията на Грейс”. Това се оказва печелившо решение, тъй като двамата актьори се сработват страхотно, а екранната химия помежду им прави впечатление и на зрителите, и на критиците. Чейлър споделя, че между нея и героинята ѝ има много общи черти като например „неразумното шофиране”, макар че в реалността тя е доста по-добра от своя екранен партньор Идо.

Такси: Бруклин

„Двамата с Джаки постоянно се смеем на снимачната площадка”, споделя Лей и не крие, че двамата участват като истински тандем и им е трудно да излязат от ролите си. За това допринася и сценарият на Гари Скот Томпсън, който внася в историята опита, придобит в кино поредиците „Бързи и яростни” и „К-9”. Люк Бесон привлича към екипа и режисьор на „Твърде лично” Оливие Мегатон, на когото поверява режисурата на каскадите и първите епизоди на поредицата, чието действие се развива не сред декори, а на улиците на истинския Ню Йорк.

Не пропускайте забавните приключения на Кет Съливън и Лео Рамбо в новия хитов комедиен екшън сериал „Такси: Бруклин” - от 21 декември, понеделник, в 22.00 ч. по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Такси: Бруклин