Актуално В програмата

Хилда към Криско: „Направи чудо в това шоу! Ти пропя!“

Добави коментар

Високо напрежение сред журито на „Като две капки вода“

Високо напрежение сред журито на „Като две капки вода“

„Направи чудото в това шоу! Ти пропя!“, възкликна Хилда след екзотично парче Aicha в изпълнение на Криско. Римите се оказаха заменени от успешно пресъздадената песен на алжиреца Cheb Khaleb, придружени от автентичните акцент и усмивка на певеца. Музикантът, който разби всички клишета за рапърите, получи и похвала от Магърдич Халваджиян с акцент на добре свършената актьорска работа.

Високо напрежение сред журито на „Като две капки вода“

Сред най-впечатляващите моменти от вечерта беше излизането на водещите Зуека и Рачков, които се превърнаха в бунтарките Юлия и Лена от култовата руска група ТАТУ.

Алфредо Торес

Алфредо Торес се включи в шоуто специално за да оцени хореографията на Джуджи, демонстрирайки умения не само в ламбадата, но и в келтските танци. „Имаш огромен напредък“, бяха думите на Хилда, последвана от единодушно съгласие на мъжката част в журито.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф от своя страна направи истински скок в шоуто с образа на Стивън Тейлър, показвайки, че рок музиката е от нейната кръвна група.

Маца

На комплиментите на Иво Танев, който обяви Маца за сестра на Кейти Пери, слагайки ѝ прякора „Маца Пери“ беше противопоставена обезоръжаващото твърдение - „Пя фалшиво и не беше усвоила движенията на Кейти Пери“. Последвалият коментар беше и първата истинска критика на Фънки от началото на новия сезон.

Филип Аврамов-Фицата

Излизането на Филип Аврамов-Фицата предизвика спорове между журито, поставяйки комплиментите на Хилда срещу коментара на Фънки - „Мисля, че днес не ви е ден“.

АЗИС

АЗИС и образът на Георги Христов не оставиха нито един член от журито безразличен, създавайки отново полюсни настроения и реплики.  

Ненчо Балабанов

Истински фурор предизвика излизането на Ненчо Балабанов, който не само събра съчки на сцената в ролята на Икебаната, но и накара Фънки да се усмихне. „Любимото ми изпълнение! Разбира се, че искам той да е победител!“ категоричен беше самият Деян Неделчев, който подари новия си албум на българския актьор и поздрави публиката с част от новото си парче – „Гуменото пате“. 

Нона Йотова
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“