Актуално В програмата

Hell’s Kitchen България с трети сезон в ефира на NOVA

Добави коментар

Най-оспорваното и вълнуващо кулинарно риалити Hell’s Kitchen България се завръща с трети сезон в ефира на NOVA от 25 февруари под слогана „Емоции под налягане“.

Най-оспорваното и вълнуващо кулинарно риалити Hell’s Kitchen България се завръща с трети сезон в ефира на NOVA от 25 февруари под слогана „Емоции под налягане“. Тазгодишното издание на формата отново ще предложи на зрителите епични битки, вълнуващи преживявания, оспорвани двубои и разбира се - невероятни кулинарни шедьоври.

 

Нови 18 гладиатори с готварски престилки ще се впуснат в предизвикателството Hell’s Kitchen България и ще демонстрират своите професионални умения  пред погледа на цяла България. Кулинарната академия е подготвила различни предизвикателства за участниците, които ще трябва да докажат своя талант, търсейки баланса между отборната игра и силното желание за индивидуалната победа. Кои ще дръзнат да прекрачат прага на кухнята на Hell’s Kitchen България и да променят живота си завинаги – предстои да разберем съвсем скоро.

 

„За мен Hell’s Kitchen не е шоу. За мен това състезание безспорно е лидер в кулинарните формати. Място, където всеки кулинар може да заяви и да отстоява себе си. Практиката през изминалите две години доказа, че поне първите трима от финалистите задължително се реализират по най-добрия начин. Hell’s Kitchen България е най-големият трамплин за професионалисти“, категоричен е шеф Виктор Ангелов, който ще има нелеката задача да  открие новия шеф-готвач на България.

 

В новия сезон на Hell’s Kitchen България възможност да се изявят ще получат едни от най-амбициозните кулинари у нас. Най-добрият сред тях ще стигне до финала, където го очакват 100 000 лв. и договор с ресторанта на шеф Виктор Ангелов.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Победител от кулинарно предаване отпадна от Hell’s Kitchen

Любовни искри между Симона и Димитър в Hell’s Kitchen тази вечер

Жените в Hell’s Kitchen загубиха още един от талантливите си готвачи

Шеф Ангелов изгони от Hell’s Kitchen млад готвач от Айтос

Звездите триумфираха за трета поредна седмица в Hell’s Kitchen