Актуално Други

HBO призовава феновете на „Игра на тронове“ да дадат „КРЪВ ЗА ТРОНА“

Добави коментар

Кръводарителската акция в София е част от глобална кампания и ще се проведе на 28-ми и 29-ти март

HBO България, в партньорство с Българския Червен Кръст, Националния център по трансфузионна хематология (НЦТХ) и Park Center Sofia, кани феновете на „Игра на тронове“ да отпразнуват финалния сезон на сериала, като покажат своята отдаденост, включвайки се в инициативата „КРЪВ ЗА ТРОНА“. Кръводарителската акция ще се проведе в София на 28-ми и 29-ти март между 10:00 и 14:00 часа в Park Center Sofia на бул. „Арсеналски“ 2.

„КРЪВ ЗА ТРОНА“ е глобална кампания на HBO, която се случва през месец март в различни градове в Щатите и в Европа. Героите от „Игра на тронове“ проливаха кръвта си в името на Трона цели седем сезона в продължение на 67 епизода. Сега, в навечерието на финала, феновете ще могат да дарят своята кръв в името на хуманна кауза – спасяване на човешки живот.


Организаторите у нас се обръщат не само към любителите на поредицата, но най-вече към феновете на доброто, с апел да се включат в тази инициатива и да станат редовни кръводарители.
И докато проливането на кръв за домогване до Железния трон е история от света на Вестерос, то недостигът ѝ за различни животоспасяващи интервенции е казус от реалния живот в световен мащаб. В България всеки ден повече от 500 души се нуждаят от преливане на кръв. 1/3 от тях са деца. Кръвта няма заместител – тя се набавя единствено от кръводарители.

 

Добави описание

 

Акцията има специална страница hbogo.bg/lp/bleedforthethrone и Facebook събитие “КРЪВ ЗА ТРОНА“. Кандидат-кръводарителите могат да се информират как да се подготвят за кръводаряване на redcross.bg или ncth.bg.

 

Добави описание

 

Премиерата за България на финалния осми сезон на „Игра на тронове“ е на 15 април. Първият от общо 6 епизода ще е достъпен в онлайн стрийминг платформата HBO GO още от сутринта, а по HBO от 21:00 часа. Последният епизод, който ще е дълъг 80 минути ще излезе на 20 май.

 

Добави описание


Сега е моментът феновете да си припомнят как се разви историята в предните сезони, като могат да го направят по всяко време на www.hbogo.bg.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игра на тронове

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен

HBO представи първия трейлър на втория сезон на "Домът на дракона"

HBO Max пусна официален тийзър на Домът на дракона

Мейзи Уилямс разкри дали би се завърнала в ролята на Аря Старк