Актуално В програмата

Гурме сандвичи и вегетариански специалитети отличават талантите в MasterChef България

Добави коментар

Вторник 24 март от 21:30 часа MasterСhef България ще вдигне летвата още по-високо – задачите стават все по-трудни, а тестът за креативност се превръща в изпитание на взаимоотношенията между участниците.

Вторник 24 март   от 21:30 часа MasterСhef България ще вдигне летвата още по-високо – задачите стават все по-трудни, а тестът за креативност се превръща в изпитание на взаимоотношенията между участниците.

Новото кулинарна предизвикателство пред хоби готвачите в „кутията на MasterChef” е най-популярното ястие в света, но модифицирано до степен на гурме. Зрителите на bTV ще видят 15 прочита за това как се приготвя изискан, интересен и много вкусен сандвич за 45 минути. Израстналият в САЩ Боян ще се почувства на своя територия, но ще се опита да изненада Андре, Виктор и Петър с нещо по-различно от любимите си бъргъри. Мариела ща покаже пред цяла България какво предлага на любовниците си ако са се представили добре, а Дарин се надява, че открадната от главен готвач рецепта ще го изведе на челна позиция. Кои обаче ще бъдат авторите на трите най-добри сандвича и кой ще спечели предизвикателството – вторник 24 март от 21:30 часа по bTV.

Победителят в състезанието „кутията на MasterChef” ще избере основния продукт в следващото предизвикателство – теста за креативност. В темата вегетарианска кухня той ще може да заложи на кореноплодни, варива или свежи зелени зеленчуци, но със сигурност ще затрудни конкурентите си. На свой терен сега ще се окаже Юлиана, но дали заклетата вегетарианка ще успее да наделее и да се спаси от елиминации?

„Секси чушки”, „мъжка салата”, най-кичозното ястие в живота, „пънк чиния” и наполовина осъществена стратегия ще очертаят един категоричен талант и трима, които ще отидат на стрес тест. Кой ще са те -вторник 24 март от 21:30 часа в MasterChef по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Биляна, Осман и Марианна се борят за титлата MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи