В програмата

Григор Димитров – ексклузивно в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

0/5

Григор Димитров – ексклузивно в „Шоуто на Николаос Цитиридис“
 © btv

 

Водещият Николаос Цитиридис в извънредно положение захвърли костюма

 

Тенисист №1 на България и топ 20 на световния тенис, Григор Димитров, ще е специален гост в “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер точно в 22:00 часа по bTV.

Той ще се включи онлайн от САЩ, за да разкаже как и къде го заварва извънредното положение, наложено във връзка с COVID-19 пандемията. В момент, в който целият спортен свят преживява временна, но драстична трансформация, кризата не подминава и световния тенис – замразени са най-престижните световни тенис турнири.

Първата ракета на България Григор Димитров ще сподели своята гледна точка за тежката ситуацията и как се му отразява тя. Ще ракаже от първо лице как тренира в домашни условия и как оползотворява времето, докато самият той също е в изолация.

Във връзка с мерките срещу разпространението на COVID-19 в страната и с цел предпазване на екипите на bTV по време на епидемията, „Шоуто на Николаос Цитиридис“ се излъчва по нов модел - без бенд, публика и гости на живо. Можете да гледате водещия в извънредно положение – без костюм и с витуални гости, от понеделник до четвъртък.

Още за Шоуто на Николаос Цитиридис

03:00
27.11.2020
Шоуто на Николаос Цитиридис
12:30
27.11.2020
Шоуто на Николаос Цитиридис
17:00
27.11.2020
Шоуто на Николаос Цитиридис - вечерно токшоу

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg